Nokia X tanıtım tarihi açıklandı!

Nokia X tanıtım tarihi

HMD Global ile Android dünyasına hızlı bir giriş yapan Nokia’nın, çentikli telefon ile karşımıza çıkacağı söyleniyordu. Bugün ise merakla beklenen Nokia X tanıtım tarihi açıklandı. Peki, Nokia X özellikleri ile Android tutkunlarını cezbedebilecek mi? İşte Nokia X hakkındaki son bilgiler!

Nokia X tanıtım tarihi!

Son dönemin modasına ayak uyduracak olan Nokia, 16 Mayıs tarihinde karşımıza çentik tasarım ile üretilen Nokia X ile çıkacak. Firmanın üst segment modeli konumunda olması beklenen Nokia X’un, gücünü Snapdragon 835 yonga setinden ve 6 GB RAM‘den alması bekleniyor.

16 Megapiksel + 8 Megapiksel çift kamera kurulumu ile geleceği söylenen telefon 6.0 inç büyüklüğünde 18:9 formatında bir ekran ile gelebilir. Kutusundan Android 8.0 Oreo ile çıkması beklenen Nokia X, 4.000 mAh’lık bataryaya sahip olabilir.

Nokia X tanıtım tarihi

Şimdilik Nokia X hakkında konuşmak için çok erken. Bazı kaynaklar bu telefonun orta segmente hitap edeceğini ve Snapdragon 636 yonga seti ve 4 GB RAM ile geleceğini söylüyor. Hatta bu model ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Daha sonra global pazarda boy gösterecek.

Nokia X tanıtımından önce görüldü

Eğer Nokia X söylendiği gibi ilk olarak Çin‘de satışa sunulacaksa, bu modelin orta segmente hitap etme olasılığının çok yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Merakla beklenen Nokia X için şimdilik 16 Mayıs tarihini beklemek gerekiyor. Canlı olarak düzenlenecek olan etkinlikte bakalım bizleri nasıl bir Nokia X modeli karşılayacak?