Nokia 1 canlı canlı görüntülendi!

nokia 1

Akıllı telefon pazarına hızlı bir giriş yapan Nokia, model yelpazesini genişleterek daha fazla müşteriye hitap etmek istiyor. Bunun için de gelişmekte olan pazarları kendisine mesken seçen Finli üretici, şu aralar uygun fiyatlı giriş segementi bir model üzerinde çalışıyor. Nokia 1 ismi ile lanse edilen model muhtemelen önümüzdeki Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılacak. Peki uygun fiyatlı Nokia modeli nasıl bir tasarıma sahip olacak dersiniz?

Nokia 1 plastik yapısı ile dikkat çekiyor

Nokia 1 hakkında şimdiye kadar pek çok sızıntıya tanıklık ettik. Keza telefonun teknik özelliklerine az çok hakimiz denilebilir. Sızdırılan son raporlar eşliğinde Nokia 1’in Snapdragon 400 serisi ya da bu seriye eş değer bir MediaTek yonga seti ile geleceğini biliyoruz. Sistemini 1GB RAM ile destekleyen telefonun 8GB’lık dahili depolama alanına sahip olacağı tahmin ediliyor.

720 x 1220 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekranla gelecek olan Nokia 1’in ilk canlı fotoğrafları da sızdırıldı. Aşağıdan Nokia 1’in sızdırılan fotoğraflarına göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018-01-11 14.38.09

Muhtemelen 150 euro’nun altında bir etiketle satışa sunulacak olan Nokia 1’in tasarımsal anlamda plastik bir kasaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Keza bu durum sızdırılan görsellerde de net bir şekilde belli oluyor.

Nokia’nın Android Go projesi çerçevesindeki ilk modeli olan Nokia 1’i farklı cihazların izleyip izlemeyeceği ise telefonun satış rakamlarına bağlı olarak belirlenecek.

Siri artık spor konusunda daha bilgili