Kaptan Amerika’nın Yıldızı Yeni Kontrat İstiyor!

Captain America 1

Kaptan Amerika: Kahramanlar Savaşının, inanılmaz bir başlangıç yapmasıyla birlikte, gölgede kalmış pek çok dedikodunun gölgesi, ışığa adım atıyor.

Kaptan Amerika: Kahramanları Savaşının (Captain America: Civil War), Avrupa ve Kuzey Amerika’da gösterime girmeye başlamadan 250 milyon dolar gişe hasılatı elde etmesi, ve söz konusu ülkelerde, gösterime girmesinin ardından, birkaç saat içinde 70 milyon dolardan fazla gişe hasılatı kazanarak, toplamda 320 milyon dolara, 6 günde ulaşması, serinin geleceği hakkındaki, gölgede kalmış gerçekleri açığa çıkardı.

Kaptan Amerika

Kaptan Amerika rolünü üstlenen Chris Evans, daha önce yaptığı röportajlarda, kontratının bitmesinin ardından, Marvel-Disney bünyesinden ayrılacağını duyurmuştu. Chris Evans, kariyerini yönetmenlik ve dram türü yapımlarda sürdürmek istediğini söylüyordu.

Ne var ki 2016’da sızan dedikodular Evans’ın, Disney ile Marvel ortaklığından yeni sözleşme istediği yönündeydi. Malum; Avengers: Infinity War Part One ve Avengers: Infinity War Part Two ile, oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Yani kağıt üstünde, Kaptan Amerika serisinin üçüncü halkası, Evans’ın son başrol filmiydi.

2016 başında sızan söylentiler doğrulandı. Chris Evans, karar değiştirdi ve Kaptan Amerika’nın, yeni bir üçlemeyle, tekrar doğmasını istiyor. Sonuçta, “Yönetmenlik yapıp, Oscar’lık filmlerde oynamak istiyorum” düşüncesi, kolayca gerçekleşebilen bir hayal değil. Leonardo Di Caprio bir yıldız bile, ancak bu yıl Oscar heykelciği ile buluştu.

Chris Evans, tarihin en başarılı gişeli yapımlarından birine devam ederek, ününe ün katmak istiyor. Ne de olsa, ünlü oyuncu henüz çok genç ve sadece 34 yaşında. İleride; kendini gösterirse bol bol Oscar adayı olmakta serbest. Yeter ki sabretsin. Bizce de, Evans, son derece yerinde bir karar veriyor.

Elbette Disney ve Marvel ikilisi, Evans’ın bu kararına son derece olumlu yaklaşıyor. Tahminimiz, bir ay içinde Chris Evans’ın sözleşme yenileyeceği yönünde.