Kanye West sosyal medya platformu satın alıyor!

sosyal medya platformları Türkiye

Dünyanın en ünlü rapçilerinden biri olan Kanye West, geçtiğimiz günlerde önce Instagram’dan sonra Twitter’dan kovulmuştu. İşte bunun intikamını almak isteyen West kendi sosyal medya platformuna sahip olacak.

Kanye West sosyal medya platformu satın alıyor! Sosyal medya artık gündelik hayatımızın vazgeçilmez bir gerçeği. Kimilerinin kendini ifade etmek, kimilerinin kendini güzel ifade edenleri takip etmek, kimilerinin eğlenmek kimilerinin ise para kazanmak için kullandığı bu mecralar, her ne amaçla kullanılırsa kullanılsın yaşantımızın odak noktasını oluşturduğu kesin. Ancak eğer ünlü bir insansanız ve yeni nesle hitap ediyorsanız işte o zaman sosyal medya sizin için olmak ya da olmamak anlamını taşıyacaktır. Tıpkı Kanye West’te olduğu gibi.

twitter 3

Kısa bir süre önce yaptığı açıklamalar nedeniyle Instagram’daki hesabı kısıtlanan, bu durumun ardından 2 yıl boyunca uğramadığı Twitter’a gelerek açıklamalarını yineleyince bu defa çok daha sert bir tepkiyle karşılaşarak hesabı tamamen kapatılan ünlü rapçi Kanye West, tabiri caizse sosyal medyadan aforoz edilmiş oldu.

Twitter bünyesinde büyük değişiklik!

Kanye West sosyal medya platformu satın alıyor!

Ancak daha önce de söylediğimiz gibi bu kadar ünlü bir ismin sosyal medya olmadan hatırlanması düşünülemeyeceği için, ünlü rapçi de kendi sosyal medya platformuna sahip olmayı tercih etti. West’in bu amaç için seçtiği platform ise bir hayli ilginç.

Twitter bot hesap oranı

Yapılan açıklamaya göre Kanye West, Parler’i satın almak için harekete geçti. Parler belki bizim için çok büyük bir anlam ifade etmiyor ancak dünya genelinde 15 milyondan fazla kullanıcısı olduğu bilinen bu platform, meşhur Trump isyanının organize edildiği ve daha çok muhafazakar kesimin tercih ettiği bir mecra. Özellikle Trump destekçileri ve sağcı grupların kullandığı Parler, ifade özgürlüğünün doruklarda yaşandığı bir platform. Bakalım Kanye West için bu serüven nasıl sonlanacak?

YouTube, ücretsiz kullanıcılarına müjdeyi duyurdu