John McAfee dövmesi komplo teorilerine davetiye çıkarttı: Şüpheli ölüm

john mcafee tutuklandı

Birçok kişinin yakından tanıdığı isimlerden John McAfee, dövmesi ile gündemde. İspanya’da hapishanede ölü bulunan anti-virüs yazılımcısı komplo teorilerine davetiye çıkardı. Hadi gelin bu gizemli dövmeye ve diğer detaylara birlikte bakalım.

ABD’de vergi kaçırdığına dair söylentiler iyice yayılan ve suçlu bulunan John McAfee sürekli olarak yer değiştirdi. İlk etapta Güney Amerika ülkelerine gitmeyi denese bile yine de Avrupa’da kalmayı tercih etti. 75 yaşındaki yazılımcı son olarak İspanya’da polis tarafından gözaltına alındı.

ABD’ye teslim edileceğinin kesinleşmesi üzerine yetkililer onu alıp hazırladı. Fakat beklenmeyen bir şekilde hücresinde ölü bulundu. Birçok kişi onun intihar ettiğini düşünse bile yine de gerçekler farklı olabilir. Özellikle dövmesi büyük bir komplo teorisine neden oldu.

John McAfee dövmesi bugünleri anlatıyordu

Ünlü yazılımcı sağ koluna bir dövme yaptırdı. Fotoğrafını sosyal medya üzerinden paylaştıktan sonra aşağıya bazı açıklamalar bıraktı. ABD’li yetkililerin ona ulaştığı ve tehditler savurduğunu ifade etti. Anlattıklarına göre yetkililer, “senin için ve senin kendini öldürmenin için geliyoruz” dedi.

John McAfee dövmesi

Burada elbette olay iddia boyutunda. Kendisi tarafından yapılan açıklamalarda ABD’li yetkililerin onu öldürmek istediği ortaya çıktı. McAfee, eğer bir gün ölürse bunun asla kendisinin yapmayacağını söyledi. Öldüğü zaman sağ koluna bakmalarını istedi.

Titans 3. sezon yayın tarihi belli oldu

McAfee tarafından yapılan dövmede “Whackd” ibaresi yer alıyordu. Bunun anlamı ise “harcanmak” gibi düşünülebilir. Olay henüz aydınlatılmasa bile yine de intihar olma ihtimali biraz daha düşük. Peki sizce John McAfee öldürüldü mü yoksa intihar mı etti? Yorumlar bölümünden fikirlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.