Huawei Google servisleri yükleme rehberi

En iyi kamera

Şu sıralar Huawei modellerindeki en büyük sorunun Google servisleri olduğunu söyleyebiliriz. Peki bunu aşmak mümkün mü? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Huawei Google servisleri yükleme rehberi. Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Huawei, model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl çok fazla model duyurmayan Çinli üretici, bu sene orta segment ve üst segment için pek çok cihazı peşi sıra duyurmuştu.

En iyi kamera

Genele baktığımızda Huawei modellerinin piyasadaki rakiplerine nazaran daha uygun fiyatlara satıldığını söyleyebiliriz. Buna rağmen kullanıcılar Huawei modellerine karşın çekingen bir tutum sergiliyor. Bu tutumun temel nedeni ise Huawei modellerinde Google servislerinin bulunmuyor oluşu.

Huawei Nova 10

Huawei Google servisleri yükleme rehberi

Kullanıcıların bir çoğu Huawei modellerine Google servislerini nasıl yükleyeceğini merak ediyor. Bu sorunun yanıtı son derece basit diyebiliriz.

Normal şartlarda Google servislerini Huawei modellerine yüklemeniz için hayli uğraşmanız gerekecektir. Lakin G-Space isimli üçüncü parti bir uygulama sayesinde hiç zahmet etmeden telefonunuza tüm Google servislerini yükleyebiliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken tek şey App Gallery’den G-Space’i indirmek.

Huawei nova Y90

Uygulamayı indirdikten sonra gelen onay kutularına istisnasız bir şekilde onay vermeniz gerekiyor. Ardından Google hesabınızla giriş yaparak dilediğiniz uygulamayı indirebiliyorsunuz. Uygulamaları normal menüye eklemek için dilerseniz kısayol oluşturabilirsiniz. İşte Huawei modellerinde Google servislerini kullanmak bu kadar kolay.

Dip not olarak belirtelim. Bu uygulama az önce de belirttiğimiz üzere 3. parti bir uygulama. Dolayısıyla Google ya da Huawei ile bir alakası yok.

Avrupa’dan PlayStation 5 almak güvenli mi?