John Wick 4’te Killa Hakan da yer aldı! Sosyal medya yıkıldı

john wick 3 Copy

Gişe rekorları kıran John Wick serisinin son filmi geçtiğimiz hafta beyaz perdeye gelmişti. Filmde yer alan Killa Hakan detayı ise sosyal medyayı birbirine kattı.

John Wick 4’te Killa Hakan da yer aldı! Sosyal medya yıkıldı. John Wick serisini bilmeyen yoktur. Aksiyon dünyasının en önemli yapımlarından birisi olan John Wick’in dördüncü filmi, geçtiğimiz  hafta izleyicilerle buluştu. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi gören yapımdaki bir detay ise seyircilerin gözünden kaçmadı.

John Wick

John Wick 4’te Killa Hakan da yer aldı! Sosyal medya yıkıldı

John Wick geçtiğimiz hafta vizyona giriş yaptı. Ancak yapımda Türk kullanıcılar için oldukça ilginç bir detay ortaya çıktı. Almanya’da yaşayan ve Türkçe Rap müziğin yaşayan efsaneleri arasında olan Killa Hakan’ın ismi, filmde geçiyordu.

John Wick 4

Hatta baş karakter John Wick’e verilen görev, Berlin kentinde Killa Hakan’ı öldürmesi üzerineydi. Filmde Killa Hakan karakterine hayat veren oyuncu ise aksiyon filmlerinin önemli isimlerinden olan Scott Adkins oldu.

752x395 john wick 3 parabellumun yeni fragmani yayinlandi 1553257173074

Elbette bu durum Türkiye’de hemen fark edildi. Kısa sürede yayılan haber, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi haline geldi. Bazı kullanıcılar ise John Wick 4’te Killa Hakan’a yer verilmesine anlam veremediklerini ifade eden yorumlarda bulundu. Konu hakkında açıklama yapan ünlü rapçi ise “Filmde benden esinlenmelerinden dolayı mutlu oldum ve gurur duydum.” ifadelerini kullandı. Söz konusu yapım Türkiye için ilk beş günde 294 bin 601 seyirciye ulaşmayı başardı. John Wick 4’te Killa Hakan da yer aldı! Sosyal medya yıkıldı

CYBERCORE II : Platinum ATX3.0 sertifikalı güç kaynağı