John McAfee hakkında büyük iddia: Eski eşi suikast olduğuna emin

john mcafee tutuklandı

John McAfee hakkında büyük bir iddia ortaya atıldı. Söylenenlere göre kendisi hapishanede suikaste uğradı. Eski eşi bundan neredeyse tamam emin. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Dünyanın en tuhaf iş insanlarından bir tanesi olan ve McAfee antivirüs programının kurucusu John McAfee uzun süredir gündemde. 2017 yılında kripto paralarla ilgili yaptığı spekülasyonlar onu gündemde tutmaya yetiyordu. İlerleyen yıllarda daha farklı şekillerde gündemde kalmayı başardı.

Onun hakkında bazıları uyuşturucu kaçakçısı olduğunu söylese bile büyük bir çoğunluk vergi kaçırdığını düşünüyor. 75 yaşındaki antivirüs yazılımcısı hapishanede ölü bulunduktan sonra komplo teorileri ardı ardına geldi. Bir dönem Twitter’da kolundaki dövme ile ilgili yaptığı açıklama kafaları iyice karıştırmıştı.

John McAfee hakkında ABD yetkilileri suçlanıyor

Babalar gününde ABD hükümetinin onu hapishanede öldüreceğini söyledi. Devletteki yolsuzluğa karşı örnek olması için infaz edilme ihtimali olduğunu açıkladı. Bunun hemen ardından intihar etmiş bir şekilde bulunması kafaları karıştırdı.

John McAfee hakkında

Hayatı boyunca çok çeşitli suçlara bulaşan ünlü yazılımcı vergi kaçakçılığı konusunda ABD’nin hedefindeydi. Eski eşi Janice McAfee, John’un intihar eğiliminin olmadığını özellikle belirtti. Ayrıca kendisinin bugüne kadar intihar etmekle ilgili herhangi bir şey söylemediğini de ifade etti.

John McAfee öldürüldü mü? İşte şok gerçekler!

Dünyanın ilk ticari antivirüs programının kurucusu olan bu adam İspanya’da kaldığı hapishanede ölü bir şekilde bulunmuştu. Yapılan çalışmalarda bu ölümün intihar olduğu ifade edildi. Daha doğrusu ele geçirilen deliller olayın intihar olduğu yönündeydi. Eski eşi ve avukatları kısa bir süre içerisinde ABD’ye dava açmaya hazırlanıyor. Peki siz onun ölümü hakkında ne düşünüyorsunuz?