Mobil güvenlik için büyük işbirliği

Meta gözetleme şirketine siber güvenliği

Son zamanlarda iyiden iyiye artış gösteren siber saldırılar, dünyanın en büyük teknoloji şirketlerini de müşterilerini daha fazla korumak adına harekete geçirdi.

Mobil güvenlik için büyük işbirliği. 1987 yılında John McAfee tarafından kurulan McAfee, kişisel bilgisayarlar, mobil cihazlar ve kurumsal ağlar için antivirüs, şifreleme ve diğer güvenlik çözümleri sunan bir siber güvenlik şirketidir. 2010 yılında Intel tarafından satın alınan şirket, antivirüs ve antimalware yazılımıyla bilinmektedir. Bu yazılımları sayesinde kullanıcıların cihazlarını kötü amaçlı yazılımlardan, virüslerden ve diğer siber tehditlerden korur.

Kuzey Koreli bilgisayar korsanları Güney Kore'yi hedef aldı

McAfee, ilk kez 2010 yılında, şirketin güvenlik çözümleri, seçili Samsung akıllı telefonlara entegre edildiğinde Samsung ile iş birliği yaptı. O zamandan beri, iş birliği McAfee yazılımının Samsung cihazlarında önceden yüklenmesi ve Samsung kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulması şeklinde gelişmeye devam etti. Şirket, kimlik hırsızlığı koruması, mobil güvenlik ve bulut güvenliği çözümleri de dahil olmak üzere bir dizi siber güvenlik ürünü ve hizmeti sunmaktadır. Son raporlara göre, McAfee, Güney Koreli teknoloji devi Samsung ile ortaklığını daha da genişlettiğini duyurdu.

Siber güvenlik uzmanları

Mobil güvenlik için büyük işbirliği

McAfee ve Samsung, Galaxy S23 serisi ve GalaxyBook3 serisi gibi Samsung’un en son akıllı telefonları için geliştirilmiş gelişmiş güvenlik çözümleri sunmayı hedefliyor. Yaklaşık on yıldır devam eden ortaklık, Samsung müşterilerinin cihazlarına önceden yüklenmiş McAfee antivirüs korumasına erişmelerini sağlar. Bu ortaklık, McAfee’nin, kullanıcıların potansiyel riskler hakkında endişelenmeden çevrimiçi aktivitelerinin keyfini çıkarmalarını sağlamak misyonunun bir parçasıdır.

Kripto para dolandırıcılığı

Akıllı telefonlarla birlikte McAfee’nin güvenlik çözümleri, bugünün dijital çağında kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlamanın önemini vurgulayarak Samsung tablet ve bilgisayarları da kapsayacak. Akıllı telefonlar, bilgisayarlar gibi çevrimiçi tehditlere karşı savunmasız olduklarından kötü amaçlı yazılımlara karşı korunma hayati önem taşır. Kötü amaçlı yazılım, zararlı uygulamalar, e-postalar ve bağlantılar aracılığıyla akıllı telefonlara bulaşabilir, kullanıcının verilerini tehlikeye atarak potansiyel olarak maddi zarara neden olabilir. Mobil güvenlik için büyük işbirliği.

Harry Potter dizisi resmen duyuruldu