İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu!

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu

ZTE’nin yan markalarında biri olan Nubia, mevcut şartlarda dünyanın en güçlü telefonunu tanıttı. İşte Nubia Red Magic 6s Pro özellikleri ve telefona dair tüm detaylar.

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu! Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden ZTE ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Çinli üreticinin yan markalarından biri olan Nubia uzun süredir yeni oyun odaklı telefonu üzerinde çalışıyordu. Muazzam soğutma sistemi sayesinde rakiplerine göre daha yüksek bir performans sunan Red Magic 6s Pro nihayet gün yüzüne çıktı.

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu!

Nubia imzası taşıyan telefon gücünü Qualcomm’un en güncel yongası olan Snapdragon 888+’dan alıyor. Sistemini 18GB RAM ile destekleyen telefonun min. dahili depolama alanı ise 128GB. Dileyen kullanıcılar için 12GB RAM ve 256GB – 512GB dahili depolama alanına sahip versiyonlar da bulunuyor.

İşte dünyanın en güçlü akıllı telefonu

Telefonda tam 1 milyar renk sunan 6.8 inçlik AMOLED ekran yer alıyor. Bu ekranın çözünürlüğü 1080 x 2400 piksel. 387 ppi piksel derinliğine sahip olan ekranın maksimum parlaklık değeri ise 700 nits.

Cihazın arka yüzünde 64MP’lik ana kameraya 8MP’lik ultra geniş açı ve 2MP’lik makro kamera eşlik ediyor. Bu kamera ile 8K / 30 fps ve 4K / 60 fps videolar çekmek mümkün. Ön yüzdeki 8MP’lik selfie kamerası ise 30 fps’te 1080p video kaydı gerçekleştirebiliyor.

5050 mAh pille gelen telefon 66W hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Bu sayede telefonun yüzde yüz şarja ulaşması 65 dakika sunuyor. Telefonun yurt dışı fiyatı ise 600 euro.

Dünyanın en büyük komplo teorilerinden birine hazır olun