Nubia Red Magic 2 fiziksel tuşlara sahip olacak

nubia red magic 2

ZTE’nin önümüzdeki dönemde tanıtmayı planladığı yeni oyun odaklı akıllı telefonu Nubia Red Magic 2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Roland Quandt, ZTE’nin şu aralar yeni bir Red Magic modeli üzerinde çalıştığını açıkladı. Quandt’ın iddialarına göre, Nubia Red Magic 2 telefonun köşe bölümlerinde fiziksel tuşlara sahip olacak. Bu fiziksel tuşların özellikle FPS tarzı shooter oyunlarında tetik tuşu görevi göreceği tahmin ediliyor.

Nubia Red Magic 2 tetik tuşlarıyla gelecek

Konsollarda oyun oynayanların da bileceği üzere kontrolcülerin sırt bölümünde tetik tuşları vardır. Bu tuşlar pek çok oyunda nişan alma ve ateş etme fonksiyonları için kullanılır. Nubia Red Magic 2’de yer alacak olan tuşlarında genel itibariyle bu fonksiyonlar için kullanılabileceği belirtiliyor.

 

Elbette ZTE’nin telefon için basit bir kontrolcü üretmek yerine neden telefonu fiziksel tuşlarla donattığı da bir diğer soru işareti.

Öte yandan Nubia Red Magic 2’de hali hazırda piyasadaki en güçlü yonga setlerinden biri olan Snapdragon 845’in kullanılacağı belirtiliyor. ZTE’nin oyun odaklı yeni telefonunun ne zaman tanıtılacağı henüz belli değil. Fakat genel kanı telefonun bu sene bitmeden önce satışa sunulacağı yönünde.

Ufak bir hatırlatmada bulunalım. Hali hazırda Red Magic 449 euro karşılığında satılıyor. Muhtemelen yeni modelin fiyatı da 450 ile 500 euro arasında olacaktır.

IFA 2018’de tanıtılan akıllı telefonlar