Nubia Watch ortaya çıktı! İşte tasarımı!

nubia watch p

ZTE’nin yan markalarından biri olan Nubia’nın akıllı saati geliyor. İşte Nubia Watch hakkındaki ilk detaylar.

ZTE’nin yan kuruluşlarından biri olan Nubia bir süredir oyun odaklı yeni akıllı telefonu üzerine yoğunlaşmıştı. Geçtiğimiz hafta tanıtımı gerçekleştirilen Nubia Red Magic 5G büyük bir aksilik yaşanmazsa 28 Temmuz’da raflardaki yerini almış olacak.

Nubia bu süreçte yeni telefonu haricinde ilk akıllı saat modelini de satışa sunmak istiyor. Çin’den gelen haberlere göre önümüzdeki günlerde Nubia Watch’ın da raflardaki yerini alması bekleniyor.

Karşınızda Nubia Watch!

Hali hazırda pek çok firmanın akıllı saat ürettiğini biliyoruz. Genel olarak bakıldığında da bu akıllı saatlerin pek çoğu birbirine benziyor. Lakin sızdırılan görsellere baktığımızda Nubia Watch’ın tasarım olarak piyasadaki rakiplerinden hayli farklı bir yapıda olduğunu görüyoruz. Dilerseniz Nubia’nın ilk akıllı saatinin görsellerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

nubia watch

Görüldüğü üzere Nubia Watch hayli farklı bir tasarım çizgisine sahip. Saatin kavisli bir ekrana sahip olup olmadığı ise tam olarak anlaşılamıyor. Muhtemelen bunu saat tanıtılmadan anlamamız da zor.

Şimdilik Nubia’nın akıllı saatine ilişkin pek bir bilgi yok. Yani su geçirip geçirmediğini, ne gibi fonksiyonlara sahip olduğunu bilmiyoruz. Dolayısıyla fiyatı hakkında da bir bilgimiz yok.

Lakin tüm bu detaylar çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki birkaç gün içerisinde netlik kazanmış olacak. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

ROG Phone 3 ses konusunda herkesi şaşırttı