Nubia Red Magic 3 özellikleri kesinleşti

nubia red magic 3

ZTE oyun odaklı yeni akıllı telefonu için geri sayıma geçmiş durumda. İşte Nubia Red Magic 3 özellikleri ve telefon hakkındaki diğer detaylar.

Son dönemde oyun odaklı akıllı telefonların hayli revaçta olduğu bilinen bir gerçek. Hatırlanacağı üzere ilk oyun odaklı akıllı telefonu Razer üretmişti. Ardından Xiaomi, Huawei, Asus ve ZTE gibi üreticiler de oyun odaklı modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkmışlardı.

Oyun sektörünün mobil platformlara kaymasıyla birlikte oyun odaklı akıllı telefonlara olan ilgi de artmıştı. Nitekim bu tarz cihazların satış rakamları bazında beklentileri karşılaması, üreticilerin de oyun odaklı modellerin devamını getirmesinde etkili oldu.

Oyun odaklı akıllı telefonlar konusunda iddialı olan isimlerden birisi de ZTE. Çinli akıllı telefon üreticisi şu aralar yeni modeli Nubia Red Magic 3’e yoğunlaşmış durumda.

Nubia Red Magic 3 özellikleri netleşti

Nubia Red Magic 3 gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 855 yonga setinden alıyor. Sistmeini 12GB RAM ile destekleyen telefonun dahili depolama alanı ise min. 64GB olarak belirlenmiş.

3800 mAh kapasitesine sahip ortalama bir pilden beslenen Red Magic 3’ün önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.

Elbette şunu da dip not olarak belirtmek gerekiyor. Oyun odaklı akıllı telefonlarda en çok üzerinde durulan konu ekran ve soğutma sistemi. Zaten bu tarz modelleri, üst segment modellerden ayıran en önemli fark da ekran ve soğutma sistemi diyebiliriz.

Yeni iPad Air tanıtıldı! İşte konu hakkındaki detaylar!