iQOO Z9s Serisinin Tanıtım Tarihi Açıklandı

iqoo z9s

Bu ayın başında gerçekleşmesi beklenen lansman etkinliği ertelenen iQOO Z9s serisinin ne zaman tanıtılacağı iQOO tarafından açıklandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası iQOO, Z9 serisini büyütmeye devam ediyor. Bu serinin daha düşük maliyetli modeli olan iQOO Z9 Lite’yi kısa süre önce piyasaya süren şirket, bu ay da iQOO Z9s serisini kullanıcılarla buluşturacak. Normalde bu serinin 4 Ağustos’ta resmi olarak tanıtılması bekleniyordu. Ancak iQOO plan değişikliğine gitti ve Z9s serisinin lansmanını bir iki hafta ileriye attı. Şirket tarafından yapılan son paylaşım, bir süredir çeşitli sızıntı ve söylentilerle gündeme iQOO Z9s serisinin, 21 Ağustos’ta Hindistan’da düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacağını gösteriyor.

iqoo z9s 2

iQOO tarafından paylaşılan tanıtım görselleri, Z9s serisindeki telefonların, standart Z9 ile oldukça benzer bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Burada da karşımıza kare şeklinde bir kamera haznesi ve onun içine yerleştirilmiş üçlü arka kamera çıkıyor.

iQOO Z9s, Snapdragon 7 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Geçtiğimiz günlerde Geekbench veri tabanında ortaya çıkan bilgiler, telefonda bu yonga setine 12 GB RAM’in eşlik edeceğini ortaya çıkardı. 6.78 inçlik AMOLED bir ekrana sahip olacak. Telefonun bataryasının ise 5000 mAh olacağı söyleniyor. Son olarak telefonun üçlü arka kamerasının ana lensinin 50 megapiksellik bir sensör kullanacağı belirtiliyor. Söz konusu bu sensörün Sony LYT-600 olması bekleniyor.

iqoo z9s

Amazon Prime Bu Ay 22 Oyunu Ücretsiz Verecek