iQOO Neo9S Pro+ İçin Tarih Verildi

iQOO Neo9S Pro+

Mayıs ayında çıkan iQOO Neo9S Pro’nun daha gelişmiş versiyonu olan Neo9S Pro+’ın ne zaman piyasaya sürüleceği iQOO tarafından açıklandı.

iQOO Neo9S Pro’yu mayıs ayında piyasaya süren iQOO, şimdi bu telefonun bir de Plus modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Bir süredir gündemde olan Neo9S Pro+, çok yakında kullanıcılarla buluşacak. iQOO henüz telefon için net bir çıkış tarihi açıklamasa da telefonun lansmanı için tarih verdi. Çinli telefon üreticisin resmi Weibo hesabı üzerinden paylaştığı tanıtım görsellerine göre iQOO Neo9S Pro+, önümüzdeki ay içinde piyasaya sürülecek.

Temmuz ayında kullanıcılarla buluşacak olan Neo9S Pro+ için paylaşılan bu tanıtım görselleri, telefonun tasarımını da gözler önüne serdi. Telefon, mayıs ayında çıkan Pro modeliyle birebir aynı görünüyor. Zaten bu iki modelin farkı, teknik özelliklerde ortaya çıkacak.

Mayıs ayında çıkan iQOO Neo9S Pro, MediaTek’in Dimensity 9300+ yonga setini kullanıyordu. Temmuz ayında çıkacak Plus modeli ise daha güçlü bir yonga seti olan Snapdragon 8 Gen 3’ten güç alacak. İki telefon arasındaki en kayda değer farkın bu olması bekleniyor.

iQOO Neo9S Pro 2

iQOO Neo9S Pro, 678 inçlik LTPO OLED bir ekrana sahip. 1260 x 2800p çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 144 Hz. Ekranın üzerinde 16 megapiksellik selfie kamerası bulunuyor. Arka tarafa geldiğimizde karşımıza çift arka kamera çıkıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik SOny IMX920 sensörü kullanıyor. OIS destekli bu ana lense 50 megapiksellik geniş açılı bir lens eşlik ediyor.

Telefonda Dimensity 9300+ yonga setine tercihe göre 12 ya da 16 GB LPDDR5X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki farklı seçenek sunuluyor: 512 GB ya da 1 TB. Telefon 5160 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryada 120W hızlı şarj özelliği bulunuyor.

Şimdi Plus modelinden de benzer özellikler bekleyebiliriz. Tabii Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle birleştirilmiş halde.

iQOO Neo9S Pro 3

Amazon Bu Ay 15 Oyunu Ücretsiz Veriyor