iQOO Neo 8 serisinin çıkış tarihi belli oldu

iQOO Neo 8

vivo, iQOO Neo 8 serisini bu yaz kullanıcılarla buluşturacak. Neo 8 serisinin çıkış tarihi ve özellikleri hakkında ilk detaylar ortaya çıktı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden vivo’nun alt markası olan iQOO, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Neo 7 serisinin en yeni üyesi olan iQOO Neo 7 SE’yi aralık ayında kullanıcılarla buluşturan şirket, önümüzdeki hafta da Z serisinin en yeni üyesi olan iQOO Z7’yi resmen tanıtacak. Biz iQOO Z7’nin lansmanı için gün sayarken, bu kez de iQOO Neo 8 serisine dair önemli bir detay ortaya çıktı.

iQOO Neo 7’yi ekim ayında piyasaya süren vivo, Neo 7 serisini ise bu yaz kullanıcılarla buluşturacak. Akıllı telefon dünyasına dair doğru çıkan sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station hesabı tarafından paylaşılan bilgilere göre iQOO Neo 8 serisi mayıs ayında resmen tanıtılacak.

iQOO Neo 8 2

Digital Chat Station tarafından paylaşılan bilgilere göre iQOO Neo 8 serisinde en az iki farklı model yer alacak. Bunlardan biri Qualcomm’un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setini kullanacak. Diğeri ise MediaTek’in Dimensity 9200+ yonga setinden güç alacak. Dimensity 9200+ henüz resmi olarak piyasaya sürülmemiş olsa da çok yakında lansmanının gerçekleşmesi bekleniyor. Hatırlarsanız geçtiğimiz yıl da Neo 7, Dimensity 9000+ yonga setiyle çıkmış, onu Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alan Neo 7 Racing takip etmişti.

Öte yandan gelen son bilgilere göre Neo 8 serisindeki telefonlar 120 W şarj hızına sahip olacak; çift arka kameralarının ana lensi ise 50 megapiksel olacak.

Instagram mavi tik paralı oldu