iQOO Neo 10 Hakkında İlk Detaylar Ortaya Çıktı

iQOO Neo9S Pro+

Bu yıl bitmeden piyasaya sürülmesi beklenen iQOO Neo 10 ve Neo 10 Pro’nun teknik özelliklerine dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

vivo’nun alt markası olan iQOO’da şu anda tüm gözler iQOO 13’e çevrilmiş durumda. Şirket, yeni amiral gemisi akıllı telefonunu bu ayın sonunda piyasaya sürecek. Ancak iQOO’nun yakında piyasaya süreceği telefonları iQOO 13 serisinden ibaret değil. Şirket aynı zamanda Neo serisine de yeni modeller eklemeye hazırlanıyor. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen iQOO Neo 10 serisine dair ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Bu hafta gelen bir sızıntı, iQOO Neo 10 ve Neo 10 Pro’nun teknik özelliklerine dair ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı. Görünen o ki Neo serisi amiral gemisi modellerin hemen altında konumlandırılacak.

iQOO Neo 10

Sızdırılan bu bilgilere göre iQOO Neo 10, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alacak. Pro modeli ise MediaTek’in yeni nesil yonga seti Dimensity 9400’den güç alacak. Her iki telefon da 1.5K çözünürlükte düz ekranlara sahip olacak.

Yine aynı sızıntıya göre Neo 10 serisindeki her iki telefon da 6500 mAh’lık bataryalara sahip olacak. Bu etkileyici bataryanın şarj hızı ise 100W olacak. Ayrıca telefonların ekranlarının altında ultrasonik parmak izi sensörlerinin yer alacağı belirtiliyor.

iQOO Neo 10 serisinin aralık ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Ancak vivo henüz konu hakkında bir açıklama yapmadığı için bu şimdilik bir iddiadan ibaret.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı