Project Ethos: 2K Games İlk Ücretsiz Oyununu Tanıttı

Project Ethos

Oyun dünyasının önde gelen stüdyolarından olan 2K Games, bugüne kadar geliştirdiği ilk ücretsiz shooter oyunu olan Project Ethos’u tanıttı.

Gelirini oyun içi harcamalardan elde eden ücretsiz shooter/arena oyunları, son dönemde oldukça popüler hale gelmiş durumda. Bu yüzden oyun şirketleri de son dönemde bu alanda çok sayıda yeni oyun üretiyor. XDefiant ve Concord gibi bazı denemeler hüsranla sonuçlanmış olsa da şirketler bu alanda şansını denemekten vazgeçmiyor. Bu alanda şansını deneyen son şirket de 2K Games oldu. BioShock, NBA 2K, Borderlands gibi pek çok popüler serinin arkasındaki stüdyo olan 2K Games, ilk ücretsiz shooter oyunu olan Project Ethos‘u bu hafta tanıttı.

Hatta bununla da kalmadı ve oyunu tanıtır tanıtmaz erişime açtı. Oyununun tam versiyonu henüz yayınlanmamış olsa da isteyen oyuncular oyunun kapalı test aşamasında yer alabiliyor. Ne yazık ki bu özellik şimdilik Türkiye’ye açık değil. ABD, Birleşik Krallık, İtalya, İspanya, Almanya gibi belli başlı ülkelerdeki oyuncular bu test aşamasında yer alabiliyorlar.

Project Ethos 2

Project Ethos’u benzer oyunlardan ayıran en önemli özelliği karakter gelişimi olacak gibi görünüyor. Oyunda 2K Games’in “evolutions”, yani evrimler olarak adlandırdığı bir karakter geliştirme sistemi yer alıyor. Oyuncular bu geliştirmeleri istedikleri şekilde düzenleyerek, tamamen kendilerine özgü bir karakter build’i oluşturabiliyorlar. En azından 2K Games’in iddiası bu yönde. Her şampiyonunun kendine özel evrimleri bulunuyor. Bu evrimlerden hangilerini seçtiğiniz, şampiyonunuzun oyun tarzını tamamen değiştirebiliyor.

Honor X60 ve X60 Pro Resmen Tanıtıldı