İphone’lar Aralıkta Türkiye’de

Apple, Cupertino’da gerçekleşen etkinlikte merakla beklenen yeni iPhone modellerini tanıtmıştı.Etkinlikten birkaç saat sonra iPhone 5 S ve plastik gövdeli iPhone 5 C ’nin ülkemizde satışı hakkında açıklama Operatörler tarafından yapıldı. İşte yeni iPhone’ların ülkemize geliş zamanı.

iphone 5s ve İphone 5c Aralık'ta
iphone 5s ve İphone 5c Aralık’ta

Apple’ın Koliforniya’daki merkezinde gerçekleşen lansmanda yeni iPhone modelleri görücüye çıkmış, merakla beklenen modeller büyük yankı yaratmıştı. Lansmandan sadece birkaç saat sonra Operatörler yeni nesil iPhone’ları Türkiye’de ne zaman satışa sunacaklarını açıkladı. Sosyal medya aracılığıyla yapılan açıklamaya göre yeni nesil iPhone’lar Aralık ayında kullanıcılarla buluşacak. Birbirinden avantajlı tekliflerle ve kontratsız fiyat seçenekleri ile satışa sunulacak yeni nesil iPhone’ların satış fiyatları belirsizliğini koruyor.

En hızlı açıklama Avea’dan..

 

Avea’nın 3G çift taşıyıcı teknolojisi Mobil Plus’la, maksimum hızda internet deneyimi yeni iPhone‘lara da taşınacak. Avealılar ve Avealı olmak isteyenler, iPhone 5S ve iPhone 5C’ye birbirinden avantajlı tekliflerle sahip olacak.

Turkcell ve vodafone ise henüz yeni iphone’lar ile ilgili tarih vermediler.