İşte uygun fiyatlı iPhone Xc!

iphone xc 4

Apple’ın sadece saatler sonra tanıtacağı yeni nesil iPhone modeli bir kez daha ortaya çıktı. İşte uygun fiyatıyla dikkat çekmesi beklenen iPhone Xc.

Apple’ın uzun bir süredir merakla beklenen etkinliğine artık sayılı saatler kaldı. Cupertino merkezli şirket bugün 3 farklı iPhone modeli ile teknoloji severlerin karşısına çıkacak. Apple’ın tanıtacağı OLED ekrana sahip iki model premium segmentini oluşturacak. Bu modellerin 999 dolar ile 1050 dolarlık bir etikete sahip olması bekleniyor.

İşte uygun fiyatlı yeni iPhone!

Teknoloji tutkunlarının asıl merakla bekledikleri model ise iPhone Xc. 6.1 inçlik LCD ekranla gelecek olan iPhone Xc, OLED ekranlı premium modellere nazaran oldukça uygun bir fiyata sahip olacak. Eğer söylentiler doğru çıkarsa, LCD ekranlı uygun fiyatlı modelin 600 – 700 dolar civarında bir etiketle tanıtılacak.

Apple’ın merakla beklenen uygun fiyatlı modeli tanıtımına saatler kala bir kez daha görüntülendi. Dilerseniz bu görsele yukarıdan göz atabilirsiniz.

Peki bu görseldeki telefonun iPhone 8 olmadığı nasıl anlaşılıyor? iPhone 8’in tekli kamera lensi bu kadar geniş değildi. Yeni tanıtılan OLED ekranlı modellerde de çift ana kamera olacağı için geriye tek bir seçenek kalıyor. O da uygun fiyatlı, yeni nesil iPhone modeli.

Apple’ın uygun fiyatlı yeni nesil iPhone modelini nasıl isimlendireceği de henüz netlik kazanmış değil. Fakat şu aralar iPhone Xc isminin fazlasıyla ön plana çıktığını belirtmemiz gerekiyor. Ayrıca iPhone Xr ve iPhone 9 isimlerini de unutmamak gerekiyor.

Note 9 ve OnePlus 6 kamera karşılaştırması