iPhone 6 Plus Kısa Sürede Tükendi

iPhone 6 Plus Kısa Sürede Tükendi

Merakla beklenen yeni iPhone bugün birçok ülkede ön siparişe sunulurken, kullanıcılardan yoğun ilgi gören 5.5 inçlik iPhone 6 Plus kısa sürede tükendi.

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6‘nın 4.7 ve 5.5 inçlik iki versiyonunu da resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Apple, merakla beklenen telefonlarını bugün ön siparişe sundu. Yeni iPhone’a bir an önce kavuşmak isteyen kullanıcılar Apple Store’da yaşanan çökme sorunları nedeniyle bir süre ön sipariş verememiş olsa da, bu hataların giderilmesiyle birlikte ön siparişler verilmeye başlandı.

iPhone_6_plus

Apple Store’daki sorunların giderilmesi ve ön siparişlerin verilmeye başlanmasıyla birlikte, yeni iPhone’nun 5.5 inçlik modeli olan iPhone 6 Plus‘ın 4.7 inçlik iPhone 6’dan çok daha fazla ilgi gördüğü ortaya çıktı. Apple’ın şu ana kadar geliştirdiği en büyük ekranlı akıllı telefonu olan iPhone 6 Plus için kullanıcılar adeta sıraya girerken, telefon birçok ülkede kısa sürede tükendi. ABD, Fransa ve Birleşik Krallık’ta yer alan kullanıcılardan gelen mesajlar, 5.7 inçlik yeni iPhone’un ön siparişe sunulmasından sadece birkaç saat sonra tükendiğini gösterdi.

Google Lift Labs Firmasını Bünyesine Kattı