Twitter Oteli Hizmetinizde

Her çene gün daha da popülerleşen ve üye sayısını arttıran Twitter yeni konseptlere de ilham kaynağı olmayı sürdürüyor.Baştan aşağı twitter teması ile tasarlanan Twitter Oteli Açıldı! Evet yanlış okumadınız.

Otel wave house Twitter temalı
Otel wave house Twitter temalı

Majorca’da açılan dünyanın ilk twitter otelinin adı ise Sol Wave House. Duyanları ve görenleri şaşkına çeviren aynı zamanda twitter kullanıcılarının ilgi odağı olan bu otelde hemen hemen her yer twitter’ın renkleri ve twitter teması ile tasarlanmış.

Otel Sol Wave House, sadece twitter konseptini bünyesinde yansıtmakla kalmamış verdiği tüm hizmetleri de twitter kullanıcılarının alışık olduğu hashtagler ile gerçekleştiriyor. Oda servisinden, hesap kesimine ,başka bir deyişle oteldeki bir hizmetten yararlanmak isteyenler bu taleplerini hashtag kullanarak belirtiyorlar. Tüm bunların yanında otelde düzenlenen twitter partileri ve twitter temalı ve renklerine sahip içkilerin yer alması otele olan merakı bir kat daha arttırırken,  otele giriş yaptığınızda size özel yüklenen twitter uygulaması ile Sol Wave House’da kalan kişilerle iletişime geçip twitter’daki sosyal ağınızı genişletebiliyorsunuz.