iPhone SE4 RAM kapasitesiyle şaşırtabilir!

Apple, iPhone 13 serisi hakkında açıklama yaptı

Apple’ın önümüzdeki yıl çıkarmasına kesin gözüyle bakılan uygun fiyatlı modeli iPhone SE4 ile ilgili ilk bilgiler sızdırılmaya başlandı. Görünen o ki iPhone SE4 uygun fiyatla satışa çıkacak olmasından dolayı donanım tarafında beklentileri tam olarak karşılayamayacak.

iPhone SE4 RAM kapasitesiyle şaşırtabilir! Apple’ın önümüzdeki süreçte tanıtacağı cihazlar büyük bir merakla bekleniyor. Bunlardan en merak edileniyse hiç şüphesiz ki Apple’ın “uygun fiyatlı” olması beklenen telefonu iPhone SE 4 isimli modeli.

Apple dördüncü nesil iPhone SE'nin gelişimini iptal etti

Söz konusu cihaz ile ilgili ilk bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Neyse ki bu gizem nihayet son buldu. iPhone SE4 modelinin RAM kapasitesi belli oldu.

iPhone SE yeni detaylarla

iPhone SE4 RAM kapasitesiyle şaşırtabilir!

iPhone SE 4 her ne kadar eski bir görünümde olsa da epey güçlü özelliklere sahip. A16 Bionic yonga setiyle güçlendirilecek cihaz, beklendiği gibi 4.7 inç büyüklüğündeki Retina HD IPS ekran ile gelecek. 64, 128 ve 256 GB dahili depolama seçenekleriyle satışa çıkacak olan iPhone SE 4’ün RAM kapasitesi hakkında ise ilk bilgiler ortaya  çıktı.

iphone se 2022

Ortaya çıkan detaylara göre telefonun RAM kapasitesinin 6 GB olduğu iddia edildi. Böylece cihaz selefinden güçlü bir RAM kapasitesiyle donatılmış yorumunu yapabiliriz. Zira bundan önceki nesilde Apple 4 GB RAM kullanmayı tercih etmişti. Özellik yükseltme anlamında biraz cimri davranan şirket neyse ki bu konuda gerekeni yapmış gibi duruyor.

PC oyuncuları Windows 11’e geçiyor