iPhone 7c uygun fiyatıyla dikkat çekecek!

uygun fiyatli iphone 7c

Son günlerde Apple’ın uygun fiyatlı iPhone iddiaları tekrar gündeme gelmeye başladı. iPhone 6c’den sonra şimdi ise iPhone 7c gündeme geliyor. Apple’ın uygun fiyatlı bir model olarak sunacağı iddia edilen iPhone 7c’si nasıl olacak? Detayları haberimizde.

uygun-fiyatli-iphone-7c

Apple, 2013 yılında ilk kez plastik kasalı bir telefonla karşımıza çıkarak kullanıcıları şaşırtmıştı. iPhone 5c olarak adlandırılan model, bir önceki iPhone modelinin donanıma ve plastik bir gövdeye sahipti. Bu sayede uygun fiyatlı olarak satışa çıkan iPhone 5c, sevilen bir model olmuştu. Şimdi Apple’ın tekrar benzer bir konsepte gideceği düşünülüyor. Ancak bu sefer bazı farklılıklar olacak.

İddiaya göre Apple, önümüzdeki yıl iPhone 7c modeliyle karşımıza çıkacak. iPhone 6 ve iPhone 6s ile birlikte güncellenmeyen uygun fiyatlı telefon iPhone 5c, iPhone 7c olarak güncellenecek. Ancak bu sefer plastik değil, metal bir gövde kullanacak. Apple A9 yongasını kullanması beklenen iPhone 7c modeli, 4 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Daha küçük ekranı ve bir önceki yılın işlemcisini kullanması sebebiyle uygun fiyatlı olacak.

Haberin kaynağı KGI Securities isimli analiz şirketi. Apple’ın tedarik zincirinden alındığı iddia edilen bilgiler bu yönde. Haber, Apple’a en yakın haber kaynaklarından biri olan Apple Insider’da yayınlandı. Dolayısıyla basit bir söylentiden ibaret değil. Bu noktada en büyük sorun 4 inç ekran boyutu olarak görülüyor. Kullanıcılar artık 4.5 inç ve üstü ekranlara alışmışken, 4 inçlik yeni bir iPhone modeli ilgi görür mü bilinmiyor.

Google, ‘Akıllı Cevap’ özelliğini geliştiriyor!


Yorumlar kapatıldı.