iPhone kullanıcıları için kritik çağrı: Bu güncellemeyi hemen yükleyin!

Apple Music öğrenci planı zamlanıyor!

Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından servis edilen bir güncellemenin eski iPhone modellerindeki çok önemli güvenlik açıklarını kapattığı duyuruldu.

iPhone kullanıcıları için kritik çağrı: Bu güncellemeyi hemen yükleyin! Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Apple, popülaritesini birçok farklı etmene borçlu. Ancak bu etmenler arasında bir sıralama yapacak olursak, ilk 3 sıradan birine mutlaka yazılım güncellemesini koyarız. İşte Amerikalı teknoloji devi tarafından yapılan son açıklama, bu düşüncemizin doğruluğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

iOS 16, iPhone'larda Face ID ayarlarını değiştirdi

Apple tarafından sabah saatlerinde yapılan bir duyuruyla, işletim sistemi güncelleme desteği çoktan sona ermiş olan iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus için yeni bir güvenlik paketinin servis edildiği belirtildi.

Apple USB-C iPhone'ları test ediyor

iPhone kullanıcıları için kritik çağrı: Bu güncellemeyi hemen yükleyin!

Açıklamanın devamında çekirdek ve WebKit tabanlı güvenlik açıklarını kapatmak için servis edilen bu güvenlik yamasının, söz konusu akıllı telefonlarla; iPad Air (1. Nesil), iPad Mini 2 ve iPad Mini 3 modellerinden birini kullanan tablet sahipleri tarafından derhal yüklenilmesi gerektiğinin altı çizildi.

iPhone 14 hayal kırıklığı

iOS 12.5.6. koduyla servis edilen güncelleme, isminden de anlaşılacağı üzere iOS 12 işletim sistemini kullanan kullanıcılar için geçerli. Yani her ne kadar eski bir iPhone kullanmanıza ve telefonunuzun iOS 12 desteklemesine rağmen henüz cihazınızı bu sürüme yükseltmediyseniz, bir an önce son pakette dahil tüm güncellemeleri yapmanızı tavsiye ederiz. Apple’dan yapılan açıklamaya göre siber korsanların belirttiğimiz açıkları aktif bir şekilde kullandığı ve bu yolla da binlerce kişiyi mağdur ettiği de bir kez daha hatırlatmış olalım.

HP, yeni ürünleriyle iddialı! Genel Müdür Emre Alaman ile konuştuk!