iPhone kullanıcıları için güzel haber! iOS 16 sonunda servis edildi

Apple Pay nihayet iOS 16'ya beklenen özelliği sundu

Apple tarafından Haziran ayında tanıtılan iOS 16 aradan geçen 3 ayın sonunda nihayet kullanıcıların beğenisine sunuldu.

iPhone kullanıcıları için güzel haber! iOS 16 sonunda servis edildi. Teknoloji dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Apple, neredeyse Haziran ayından bu yana gündemin belirleyicisi konumunda. Haziran ayının başında gerçekleştirdiği WWDC 2022 etkinliği ile bu süreci başlatan Amerikalı teknoloji devi, 7 Eylül’deki Far Out lansmanı ile de çok verimli geçen bu 3 aylık dönemi noktalamış oldu.

Apple, 12 Eylül Pazartesi günü iOS 16 ve watchOS 9'u piyasaya sürecek

Hatırlanacağı üzere iOS 16 sürümü, ilk defa karşımıza WWDC 2022 etkinliği sırasında çıkmış ve o günden bu yana da teknoloji meraklılarının ilgisini çekmeye devam etmişti. Neredeyse her gün farklı bir özellik ile adından bahsettiren iOS 16 işletim sistemi, nihayet 7 Eylül’de bir kez daha resmi ağızlarda yer almış ve bu işletim sistemini bekleyen kullanıcılar için “çok yakında” müjdesi verilmişti.

iOS 16 beta, pil yüzdesi simgesini geri getirecek!

iPhone kullanıcıları için güzel haber! iOS 16 sonunda servis edildi

İşte beklenen gün geldi ve dün akşam saat 20:00 itibariyle Apple iOS 16 versiyonunu iPhone, Apple Watch ve Apple TV kullanıcılarının beğenisine sundu. Tabi her ne kadar uzun bir süredir beta çalışmalarıyla tespit edilebilen her türlü hatadan arındırma çalışmaları yapılmış olsa da, bu ilk sürümün nihai kullanıcılar tarafında kullanılmaya başlamasıyla birlikte birçok hata ortaya çıkmaya başlayacaktır.

iOS 16, iPhone'larda Face ID ayarlarını değiştirdi

Apple ise, genelde bu tip durumlar için birinci ayın sonunda ilk yama güncellemesini yapar ve yeni işletim sisteminin ilk önemli eksiklerini böylece gidermiş olur. Bakalım iOS 16 için de benzer bir süreç yaşayacak mıyız?

Xiaomi Akıllı Hava Temizleyici peynir ekmek gibi satıyor