En çok satan Steam oyunları açıklandı

steam

Dünyanın en popüler oyun platformu olan Steam, geçtiğimiz haftanın en çok satılanlarını açıkladı. Zirvede bir kez daha Steam Deck bulunuyor.

En çok satan Steam oyunları açıklandı. Oyun denilince artık akla ilk gelen platform Steam oluyor. Gerek indirilen oyunlarla, gerek eş zamanlı oyuncu sayısıyla gerekse de zaman zaman yapılan kampanyalarla sektörün lideri olduğunu herkese ilan eden Steam, düzenli olarak haftalık satış performanslarını paylaşmaya da devam ediyor. Steam’den yapılan son paylaşıma göreyse, geçtiğimiz haftanın en çok satan ismi bir kez daha Steam Deck olmayı başardı.

Steam yaz indirimleri

Valve tarafından geliştirilen ve Nintendo için adeta bir baş belasına dönüşen Steam Deck konsolu çok uzun zamandır platformun en çok satılanlar listesinde kafaya oynuyor. Hatta geçtiğimiz haftayı bir kenara bırakacak olursak, bu konsolun son haftaların tartışmasız lideri olduğunu da söyleyebiliriz.

Steam Deck 2

En çok satan Steam oyunları açıklandı

İşte bir haftalık aranın ardından yeniden listenin zirvesindeki yerini alan Steam Deck’i izleyen isimse 9 Mart 2021 tarihinde satışa sunulan Forza Horizon 4 oldu. Geçtiğimiz haftayı da 2. sırada geçiren bu oyunu ise 5 Aralık 2019 tarihinde satışa sunulan Red Dead Redemption 2 izliyor. Ayrıca bu oyunun, listenin ilk 10 sırasındaki en eski tarihli oyun olduğunu da söyleyelim.

Steam yaz indirimleri 2020

Listenin dördüncü sırasında ise henüz 12 Ağustos’ta satışa sunulan Marvel’s Spider-Man Remastered’ın olduğunu görüyoruz. 8 Temmuz 2022 tarihinde satışa sunulan ve spor oyunu sevenlerin favori oyunu haline gelen NBA 2K23 ise listenin 5. Sırasındaki yerini korudu.

Tesla lityum tesisi için düğmeye bastı