iPhone kullananlar yüksek telefon faturaları ödemek zorunda kalabilir

iPhone kullananlar yüksek

iPhone kullananlar yüksek telefon faturaları nedeniyle şikayetçi. Ancak bu bildiğiniz şikayetlere benzemiyor. İşte konuyla ilgili merak edilen bütün detaylar.

iPhone kullananlar yüksek faturalarla karşı karşıya. ABD’li teknoloji devi Apple şu sıralar ilginç bazı problemlerle boğuşuyor. Haziran ayına döndüğümüzde şirketin etkinlik kapsamında yeni işletim sistemlerinin tanıtımını yaptığını görüyoruz. Aradan sadece bir buçuk ay geçmesine rağmen birçok sorun ortaya çıktı. Bu problemler kullanıcıları adeta canından bezdirdi.

iPhone kullananlar yüksek

Son olarak ortaya çıkan problemlere göre iOS 16 işletim sistemini kullananlar wi-fi sorunu yaşıyor. Kullanıcı geri bildirimlerine baktığımızda wi-fi bağlantı kopukluğu yaşayanların çok ciddi faturalar ile karşı karşıya kaldığını görüyoruz. Bu durumun en büyük nedeni ise cihazların kendiliğinden mobil veriye geçmesinden kaynaklanıyor.

iPhone kullananlar yüksek faturalardan şikayetçi

Normal şartlarda iPhone kullanmak ile yüksek telefon faturası ödemek arasında herhangi bir bağlantı yoktur. Fakat yaşanan bu wi-fi kopması problemi nedeniyle kullanıcılar aniden mobil veriye bağlanıyor. Bu durum özellikle büyük veriler indirenler için sorun yaratıyor.

iPhone kullananlar yüksek

Konu ile ilgili yapılan önerilere baktığımızda tek çarenin mobil veriyi kapatmak olduğu ifade ediliyor. Mobil veriyi kapattığınızda wi-fi kendiliğinden dursa bile problem yaşamazsınız. Bu nedenle wi-fi açık olduğunda mobil veriyi muhakkak kapatın. Bunu yaparsanız aynı zamanda pil tasarrufu da sağlarsınız.

iOS 16 birçok özellik getirmişti

Apple tarafından geliştirilen yeni işletim sistemi iOS 16 birçok yeni özellik getirmişti. Mesajlar, fotoğraflar, safari, cüzdan ve gizlilik ile ilgili birçok yeni özellik kullanıcılara sunulmuştu. Mesela birden fazla kilit ekranı oluşturup bunlar arasında geçiş yapmak bile mümkün.

En iyi ekrana sahip telefon belli oldu

Her ne kadar iOS 16 birçok işlevsel özellik sunulsa bile yine de iPhone kullananlar yüksek faturaları ödemek istemiyor. Muhtemelen kısa bir süre içerisinde Apple konu ile ilgili yeni bir güncelleme sunacak. Detaylar geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.