iPhone ile ödeme yapmak artık daha kolay

apple pay1

Square’den yapılan bir duyuruya göre, iPhone’unuzu kullanarak öğeler için ödeme yapmak yakında çok daha kolay olabilir.

iPhone ile ödeme yapmak artık daha kolay! Ödeme sağlayıcısı, her büyüklükteki tüccar ve satıcıların doğrudan iPhone’larından temassız mobil ödemeleri kabul etmesine olanak tanıyan iPhone’da Dokun ile Öde hizmetini resmi olarak başlattı.

Square Point of Sale iOS uygulamasında sunulan hizmetle, Square’den veya başka bir POS sisteminden herhangi bir ek donanıma gerek veya satıcıya ek bir maliyet yok.

Apple Pay, Rus kullanıcılara yönelik bir hamle yaptı

Lansman, Square’in Haziran 2022’de hizmet için ilk erken erişim programını duyurmasının ardından geldi. Apple, daha fazla işletmenin Apple Pay ve diğer temassız ödeme türlerini kabul etmesinin bir yolu olarak Şubat 2022’de Tap to Pay’i başlatmıştı.

İki şirket, tüccarların Square POS uygulamasını açmaları, satışı başlatmaları ve iPhone’larını alıcıya sunmaları ile ödeme sürecini olabildiğince basit hale getirmeye çalıştı.

apple pay cin

iPhone ile ödeme yapmak artık daha kolay

Apple, kart numaralarını cihazda veya sunucularında saklamadığını, bu nedenle müşteri verilerinin güvende ve güvende kalması gerektiğini söylüyor.

Finans Başkanı David Talach, “ABD’de ticaret hızla gelişmeye ve temassız benimseme büyümeye devam ederken, Square her tür ve büyüklükteki satıcının müşterilerini memnun etmek için gereken teknolojiye sahip olmasını ve hiçbir satışı kaçırmamasını sağlamaya odaklanıyor” dedi. “iPhone’da Dokun ve Öde, tüccarların mağazanın herhangi bir yerinden veya hareket halindeyken ayrı bir ödeme cihazına ihtiyaç duymadan dakikalar içinde ödeme almaya ve saniyeler içinde işlem yapmaya başlamaları için yeni bir erişilebilirlik düzeyi sunuyor.”

applepay

Square satıcıları ve yeni tüccarlar, uygulamayı kullanmak için bir iPhone XS veya sonraki bir cihaz gibi uyumlu cihazlara Square POS uygulamasını indirerek hizmeti kullanmaya başlayabilirler.

TCL 30 SE: Ekonomik fiyatlı Android telefon