iPhone 8 böyle görünecek!

iphone 8 szinti1

Sıradaki iPhone modeli hakkında her geçen gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Bugün ise iPhone 8’in en net fotoğraflarından biri gündemde.

Her yıl milyonlarca satan ve adeta sektörünün ikonu olan Apple iPhone, bu yıl 10. Nesil cihazıyla raflardaki yerini alacak. Eylül ayı içerisinde duyurulacak olan sıradaki iPhone modeli, Apple’ın yeni amiral gemisi olacak. Peki ama nasıl görünecek?

Bir Alman haber sitesinde yayınlanan fotoğrafları haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Fotoğraflar, şimdiye kadar basına yansıyan söylentileri doğrular nitelikte. Cihazın önceki iPhone modelinden en önemli farkı kamera tarafında dikkat çekiyor. Yatay yerine, çift kameranın dikey şekilde yerleştirildiğini görüyoruz. Bunun dışında arka tarafta dikkat çeken başka bir gelişme yok.

Ön tarafta ise ekran çerçevelerinin inceldiğini ve ana ekran tuşunun kaldırıldığını görüyoruz. Bu sayede son dönemlerde Android tarafında trend olan “çerçevesiz ekranlı telefon” konseptine daha çok yaklaşan bir iPhone tasarımının bizi beklediğini söyleyebiliriz.

Ana ekran (Touch ID) tuşunun kaldırılması ise parmak izi sensörünün cihazın arkasına konumlandırılacağı tahmin ediliyor. Belki de en çok eleştiri toplayacak olan değişiklik bu olabilir. Çünkü kullanıcıların büyük bir bölümü parmak izi okuyucusunun cihazın arkasında yer almasını tercih etmiyor.

Yeni iPhone modelinin tasarımı hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

İşte iPhone 8’in en yeni fotoğrafı

iphone-8-szinti2

Hackerler ABD’nin Önde Gelen TV Kanal Grubu HBO’dan Fidye İstiyor