iPhone 7 Böyle Olursa? – Video

iphone 7 konsept tasarim

Eylül ayı yaklaştıkça yeni iPhone modeli hakkındaki söylentiler çoğalmaya devam ediyor. Apple’a yakın kaynaklar tarafından sıradaki iPhone modelinin iPhone 6s olarak isimlendirileceği bilgisinin verilmesinden sonra konsept tasarımcılar, yaratıcılıklarını bir sonraki model olan iPhone 7’de kullanmaya başladı.

Sıradaki iPhone modelinin adının iPhone 6s olacağını biliyoruz. Force Touch özelliği olacağını da biliyoruz. Apple Watch’ta kullanılan basınca duyarlı dokunmatik ekran, iPhone 6s’in en yaratıcı özelliklerinden biri olacak. Bir diğer bilinen özellik ekran çözünürlüğünün artacağı. iPhone 6s modeli, Apple’ın daha yüksek çözünürlüğüne geçiş noktası olacak. Bilgisayar kısmında zaten yüksek çözünürlüğü uzun zamandır kullanan firma, mobil tarafta da çözünürlüğü artıracak.

SCAVidsHD isimli konsept tasarımcı, kendi tahminleri doğrultusunda iPhone 7 için konsept tasarım hazırlamış. Videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Arka tarafı MacBook’u andıran bu konsept tasarım, ön taraftaki çerçevesiz ekranla dikkat çekiyor. Ancak tabii ki konsept tasarımlar firmalar için genellikle bir şey ifade etmiyor. İyi seyirler.

iOS 8.4 Ne Zaman Geliyor?