İş bulan sesli asistan Bixby

bixby linkedin 1

Samsung’un yeni sesli asistanı Bixby, LinkedIn entegrasyonu sayesinde kariyerinize yardımcı olma iddia taşıyor.

Geçtiğimiz dönemde Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleriyle birlikte duyurulan sesli kişisel asistan Bixby, gelişmeye devam ediyor. Son yenilik ise LinkedIn tarafında. Bixby ile LinkedIn kullanımı kolaylaştırıldı.

LinkedIn’in resmi blog sayfasında duyurulan bu gelişmeye göre, Bixby, Samsung kullanıcılarının profesyonel iş hayatına bazı katkılar sağlayabilecek. LinkedIn içeriklerine ve takvimlerine Bixby aracılığı ile ulaşılabilecek. Bu sayede LinkedIn sosyal ağının kullanımı kolaylaşacak.

Bixby’nin ana ekranında yaklaşan LinkedIn etkinlikleri görülebilecek ve LinkedIn gündemi yine Bixby aracılığı ile takip edilebilecek. Yine Bixby kullanarak LinkedIn içerisinden mesaj gönderimi yapılabilecek. Kullanıcı profillerinin önizlemesine de imkan tanıyacak olan Bixby, şimdilik bu konuda rakipsiz konumda.

LinkedIn’i Bixby ile kullanmak için konum servislerinin açık olması ve Samsung Hesabı’nın aktif olması gerekiyor. İlgili ekran görüntülerini aşağıda görebilirsiniz.

Bixby LinkedIn

Bu konuda Bixby’nin en büyük avantajı, diğer sesli asistanların hiçbiri şimdilik LinkedIn’e destek vermiyor. Ancak hemen hepsi farklı üçüncü parti uygulamalara destek vermeye başladı. Samsung Bixby ile LinkedIn kullanımının önümüzdeki dönemlerde daha fazla detaylandırılması bekleniyor.

Hackerler ABD’nin Önde Gelen TV Kanal Grubu HBO’dan Fidye İstiyor