Sadece iPhone 7 Plus modelinde çift kamera olacak!

iphone 7 plus

Bu yılın en popüler konseptlerinden biri olan çift kamera özelliği Apple tarafından da tercih edilecek. Ancak sadece iPhone 7 Plus modelinde çift kamera kullanılacak. İşte detaylar.

KGI analistlerinden Ming-Chi Kuo, yayınladığı yeni raporda, Apple’ın sıradaki telefonları için bazı görüşler bildirdi. Görüşler son derece makul görünüyor. İddiaya göre Apple, bu yıl Huawei ve LG gibi çift kamera teknolojisini kullanacak. Ancak sadece bir modelinde.

iPhone 7 Plus çift kamera teknolojisi!

Bu iddia daha önce bir tahmin olarak gündeme gelmişti. Şimdi ise Apple camiasının önemli isimlerinden biri tarafından tekrar karşımızda. Ming-Chi Kuo’nun iddiasına göre Apple sadece iPhone 7 Plus modelinde bu teknolojiye yer verecek.

Önümüzdeki Eylül ayında duyurulması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modelleri, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus serilerinden biraz daha farklı olacak. Apple aynı cihazın daha büyük versiyonunu üretmek yerine, özellikleri biraz daha farklılaştıracak. En dikkat çekici farkın kamera tarafında olması bekleniyor.

iPhone 7 modeli, alıştığımız tek kameralı akıllı telefon olarak gelecek ve 2 GB RAM’e sahip olacak. iPhone 7 Plus modelinde ise çift kameranın yanı sıra 3 GB RAM göreceğiz. En azından iddialar bu yönde.

Ancak tabii ki ortak özellikler de bekleniyor. 3.5 mm ses yuvasının olmaması, kablosuz şarj özelliği ve hızlı şarj teknolojisi gibi önemli detaylar ortak olacak. Aşağıdaki örnek çizimde sol tarafta tek kameralı iPhone 7 modelini, sağ tarafta ise çift kameralı iPhone 7 Plus modelini görebilirsiniz.

iphone-7-iphone-7-plus

Battlefield 1 Sistem Gereksinimleri Belli Oldu!