Apple Watch Sevgililer Günü’nü Bekliyor

Apple Watch Sevgililer Gününü Bekliyor

Apple’ın geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı akıllı saati Apple Watch’u önümüzdeki yılın Sevgililer Günü’nden hemen önce satışa sunacağı söyleniyor.

Merakla beklenen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı 9 Eylül’de düzenlediği basın toplantısında görücüye çıkaran Amerikalı teknoloji devi Apple, bunun yetinmemiş ve bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden akıllı saati Apple Watch‘u da etkinlik kapsamında resmi olarak tanıtmıştı. Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına Apple Watch‘la giriş yapan Apple, ilk akıllı saatini gün yüzüne çıkarmış olsa da saati satın almak isteyen kullanıcıların bir süre daha beklemesi gerekecek.

Apple_Watch (2)

9 Eylül’de resmi olarak tanıttığı iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı şimdiden bazı ülkelerde satışa sunan Amerikalı teknoloji devi, Apple Watch‘un ise bu yıl içerisinde piyasaya sürülmeyeceğini ve önümüzdeki yılın başında satışa sunulacağını duyurmuştu. Önümüzdeki ayları akıllı saatini geliştirmek için kullanacak olan Apple, merakla beklenen akıllı saat için resmi bir çıkış tarihi açıklamamış olsa da konu hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı. Business Insider tarafından yer verilen habere göre, teknoloji dünyası için önemli bir tarih olan Sevgililer Günü’nden faydalanmak isteyen Apple, cihazı Şubat ayı başında piyasaya sürecek.

BioShock Infinite: The Complete Edition Ortaya Çıktı