Sony Lens Tipi Fotoğraf Makinesi Yelpazesini Genişletiyor

Sony Lens Tipi Fotograf Makinesi

Sony’nin sunduğu, 1/2.3 tip Exmor R CMOS sensöre, BIONZ X işlemciye sahip ve E mount değiştirilebilir lensler ile birlikte çalışan ILCE-QX1 ve 30x optik zum ile Optik SteadyShot teknolojisine sahip DSC-QX30 lens tipi fotoğraf makineleri ile akıllı telefonlar, premium fotoğraf makinelerine dönüşüyor.

Sony’nin en son lens tipi fotoğraf makineleri, doğallık ve akıllı telefondan kolay paylaşımı, premium bir fotoğraf makinesinin görüntüleme gücü ve yaratıcı seçenekleri ile bir araya getirerek bir taşla iki kuş vurmanızı sağlıyor. Tek yapmanız gereken fotoğraf makinenizi Wi-Fi üzerinden akıllı telefonunuza bağlamak. Tüm lens tipi fotoğraf makineleri için NFC ile tek dokunuşla, QX100 ve QX10 fotoğraf makinelerinde yapılan aygıt yazılımı güncellemeleri ve PlayMemories Mobile uygulamasında gerçekleştirilen iyileştirmeler sayesinde eskisine kıyasla çok daha hızlı bağlantı sunuyor.

QX1_Main1_wSELP1650-1200

Sony’nin Android ve iOS akıllı telefonlar için hazırlanan PlayMemories Mobile uygulamasının en son ücretsiz 5.0 sürümü ile lens tipi fotoğraf makinelerini kontrol etmek de kolaylaşıyor. Yeni kullanıcı ara yüzü, fotoğraf deneyimini sadeleştirirken tek elle kullanım mümkün oluyor. Telefonunuzun üzerinde kadrajlama yapmak, artık uygulamada sunulan ekran üzeri kılavuz çizgiler sayesinde daha da sezgisel hale geliyor. GPS, çekim sırasında akıllı telefonunuza aktarılan görüntülere konum bilgisini de ekliyor. Fotoğraf makinesinin deklanşörüne artık dokunmatik ekran üzerinden de basabiliyorsunuz; fotoğrafların otomatik olarak telefonunuza aktarılması sayesinde, bu hatıraları anında paylaşabiliyorsunuz.

 iPhone 6′nın Tanıtımı Canlı Yayınlanacak