iPhone 15 serisi, günlük kullanım süresinde çağ atlayacak

iPhone 15

Akıllı telefon meraklılarının heyecanla bekledikleri iPhone 15 modelleri, pil ömrü konusunda önceki modellerden çok daha farklı bir strateji uygulayabilir.

iPhone 15 serisi, günlük kullanım süresinde çağ atlayacak. Apple, bu yılın ilerleyen zamanlarında yeni iPhone 15 serisini piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu seri, birçok önemli özellik ve değişikliklerle birlikte gelecek. Söylentilere göre, standart modeller iPhone 14 Pro‘nun Dinamik Ada özelliğini benimseyecekler ve iPhone 15 Pro modelleri basınca duyarlı dokunmatik düğmeler ile gelecekler. Bu yıl heyecanla beklenen birçok özelliğin yanı sıra, iPhone 15 modelleri daha güç tasarrufu sağlayan OLED bir ekranla donatılmış olacak. Bu da genel pil ömrünün iyileştirilmesine yardımcı olabilecek.

iPhone 15 Ultra 2

Tayvan’ın Ekonomi Günlük Haberleri tarafından yayınlanan bir rapora göre, iPhone 15 modelleri, 28nm işlemle üretilen daha yüksek güç tasarruflu bir ekran sürücüsü yongası ile bir OLED panel özelliği gösterecek. Şu anda, iPhone 14 modellerinin ekran sürücüsü yongası 40nm işlemine dayanıyor. Bu, sürücü yongasının daha az güç tüketmesi anlamına gelir ve bu da iPhone 15‘in pil ömrüne yansıyacaktır.

iPhone 15 Pro

iPhone 15 serisi, günlük kullanım süresinde çağ atlayacak

Bunun yanı sıra, iPhone 15 modelleri ekran kalitesi açısından herhangi bir yükseltme sunmayacak. Ancak, son karar Apple’a ait olduğu için kesin sonuçlar çıkarılması için henüz erken. Ek olarak, Apple standart iPhone 15 modellerini daha yüksek yenileme hızlı bir ekranla yükseltmeyi tercih edebilir. Daha önce de belirtildiği gibi, bu haberleri biraz şüpheyle karşılamakta yarar var.

iphone 15

Beklentilerimize gelince, Dinamik Ada özelliği standart iPhone 15 serisinde de kullanılmaya devam edecek. Bu, tasarım açısından cihazların tekrar akıcı bir hale getirilmesini sağlayacak. Ancak, Cupertino devi, iPhone 15 Pro modellerinde standart modellerden uzak tutmak için yeni özellikler sunacaktır. Tabi bunların neler olacağını ise zaman gösterecek. iPhone 15 serisi, günlük kullanım süresinde çağ atlayacak.

Sons of the Forest sonunda çıktı! Türkiye fiyatı belli oldu