iPhone 15 hakkında şaşırtıcı açıklama

iPhone 15 hakkında şaşırtıcı açıklama

Apple, iPhone 15 serisini bu yıl piyasaya sürecek, henüz seri gelmedi ancak söylentiler fazlasıyla fikir verdi. İşte tüm detaylar.

Geçen yıldan beri Apple söylenti furyasını takip ediyorsanız, iPhone 15 Pro’nun bazı değişiklikler ile geleceğini biliyorsunuzdur. Görünüşe göre Apple, iPhone’un fiziksel düğmelerini en az bir yıl daha değiştirmeyecek. Apple tedarikçisi Cirrus Logic, MacRumors tarafından tespit edilen bir mektupta “önceki hissedar mektuplarında bahsettiğimiz yeni bir ürünün artık planlandığı gibi piyasaya çıkması beklenmiyor” dedi.

iphone 15

Apple, şirketin en büyük müşterisi ve 2022’deki gelirinin yüzde 79’unu oluşturuyor. Kasım ayında Cirrus, yatırımcılara ve analistlere yeni bir yüksek performanslı karma sinyal (HPMS) bileşeni üzerinde çalıştığını söyledi. iPhone 15 Pro’nun bir dizi değişiklik ile gelmesi bekleniyor ancak farklı raporlar farklı içerikler sunuyor denebilir.

Geçen ay Kuo, Apple’ın “seri üretim öncesi çözülmemiş teknik sorunlar” nedeniyle planlarını değiştirmeye karar verdiğini belirterek daha önce söylediklerinin geçerli olmadığını duyurdu. Şirket yeni seriyi bu yıl sunacak ancak çoğu şey henüz belirsiz. Global bazı sorunlar nedeniyle serinin gelişinin de biraz ertelenmesi söz konusu olabilir. Bu kapsamda her zamanki gibi Eylül ayına işaret eden çıkış tarihi gecikebilir ya da bazı diğer sorunlar gündeme gelebilir. Apple 14 serisi ile ciddi bir başarı elde etti ve bunun 15 serisi ile de devam etmesi bekleniyor.

Samsung akıllı TV pazarı için yeni seçeneklerini sahneye çıkarmaya devam ediyor