iPhone 6s’in Özellikleri Hakkında Yeni Detaylar

iPhone 6S

Apple’ın bu yıl içerisinde piyasaya sürmesi beklenen yeni telefonları iPhone 6S ve 6S Plus’ın donanımsal özellikleri hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile oldukça başarılı bir satış grafiği yakalayan Amerikalı teknoloji devi Apple, önümüzdeki aylarda yeni telefonlar piyasaya sürmeye hazır görünüyor. Şu ana kadar ortaya çıkan söylentilerde bu yeni telefonun iPhone 6S mi yoksa iPhone 7 mi olacağı bir türlü kesinleşmemiş olsa da, konu hakkında ortaya çıkan yeni bilgiler telefonun iPhone 6s olması ihtimalini oldukça güçlendirdi.

iPhone_6S

Apple’ın yapım aşamasındaki ürünleriyle ilgili paylaştığı doğru bilgilerle tanınan KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo tarafından paylaşılan yeni bilgiler, Apple’ın bu yıl içerisinde piyasaya süreceği yeni telefonların iPhone 6S ve 6S Plus olacağını gösterdi. Apple’ın bu yıl piyasaya süreceği akıllı telefonların bu iki modelden ibaret olacağını söyleyen Kuo, firmanın bu yeni modellerde daha önce Apple Watch ve yeni Retina MacBook’ta kullandığı Force Touch ekran teknolojisine yer vereceğini belirtti.

Apple’ın plastik kaplı bir iPhone 6C modeli de piyasaya sürebileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten KGI Securities analisti, iPhone 6S ve 6S Plus’ın donanımsal özellikleri arasında Samsung tarafından geliştirilen A9 yonga seti, 2 GB LPDDR4 RAM ve 12 megapiksel arka kamera yer alacağını iddia etti.

Apple’ın başını ağrıtan #bendgate skandalının tekrarlanmaması için gerekli önlemleri aldığını söyleyen Kuo, yeni telefonlarda iPhone 6’da kullanılan metalden yüzde 60 daha dayanıklı olan Series 7000 alüminyumun kullanılacağını belirtti.

Star Wars Battlefront’tan Beklentiler Yüksek