Lenovo yeni Xiaoxin K3 mekanik klavyesini satışa sundu

l3

Lenovo, Xiaoxin markasıyla oyun donanımları konusunda kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor. Şirket son olarak fiyat performans ürünü olan Xiaoxin K3 mekanik klavyesini tanıttı.

Lenovo Xiaoxin K3 mekanik klavye  Misty Purple, Sky Blue ve Twilight Deep Grey olmak üzere üç renk seçeneğiyle kullanıcılara sunuluyor.  30 dolarlık fiyatıyla bu klavye, oyuncular için cazip gözüktüğünü belirtelim.  Sayısal tuş takımının boyutunu optimize eden ve genel klavye boyutunu %20’nin üzerinde azaltan 91 tuşlu bir düzene sahip kompakt bir tasarıma sahip. Klavye, gelişmiş ergonomi için OEM yüksekliği ve iki kademeli ayarlanabilir ayak dayaması ile basamak benzeri bir tuş düzenlemesi kullanıyor.

Lenovo

Lenovo’nun K3 mekanik klavyesi, özel bir “Xin atlama anahtarı” ile donatılırken, çift vuruşlu enjeksiyon kalıplı ABS tuş kapaklarına sahiptir. Klavye Bluetooth, 2.4G ve kablolu üçlü mod bağlantısını destekler. 3000mAh pil kapasitesine sahiptir, bu da onu hem Windows hem de macOS sistemleriyle uyumlu hale getirir. Ek olarak, sekiz beyaz ışık efekti sunar, 908,5 g ağırlığında ve 356,25 mm x 124,75 mm x 42 mm boyut özellikleri bulunuyor.

Xiaoxin K3 Mekanik Klavye
AnahtarÖzel Xiaoxin anahtarı
TasarımBeyaz ışık, 8 aydınlatma efekti
Anahtar DevriTam anahtar geçişi
AğırlıkNet ağırlık 908,5 gr
Bağlantı Yöntemleri2.4G + Bluetooth + Kablolu
Tuş başlıklarıABS malzeme, çift vuruşlu enjeksiyon kalıplama
Anahtar Sayısı91
boyutu356,25 mm x 124,75 mm x 42 mm
İçeriğiKlavye ana gövdesi, kullanım kılavuzu, güç kablosu, alıcı

 

Google Pixel 7a Avrupa pazarındaki fiyatı ortaya çıktı