iPhone 15 görseli sızdırıldı!

iOS 15

Amerikalı teknoloji devi Apple’ın iPhone 15 serisini tanıtmasına daha epey bir zaman var ancak bu durum sızıntıların birbiri ardına gelmesine mani olmuyor.

iPhone 15 görseli sızdırıldı! Bugün öğleden sonra iPhone 15 Pro için ilk CAD görüntülerine yönelik gelen bilgilerin ardından, sızan yeni bir görüntü, iPhone 15 Pro’nun USB-C bağlantı noktası ve söylentilere göre yeni titanyum tasarımına ilişkin bir bakış sunabilir. Görüntü, güvenilir kaynak Unknownz21 tarafından Twitter’da paylaşıldı.

iphone 15

Görüntü iddia edildiğine göre iPhone 15 Pro‘nun altına odaklanarak bize cihazın gerçek dünya görünümünü gösteriyor. Söz konusu paylaşıma bakıldığında USB-C bağlantı noktası, iki açık vida ve hoparlör delikleri yanında görülebilir. Aslında bu tasarım, mevcut iPhone 14 Pro ile aynı düzlemde sayılır, tabi sadece Lightning yerine USB-C portunun var olduğunu unutmamak kaydıyla.

Şarj girişi bulunmayan iPhone

iPhone 15 görseli sızdırıldı!

Bu görüntü, USB-C bağlantı noktasını ortaya çıkarmanın yanı sıra, iPhone 15 Pro’nun yeni titanyum tasarımına ilişkin ilk görüntümüz de olabilir. Birkaç rapor, Apple’ın bu yıl iPhone 15 Pro serisiyle paslanmaz çelikten titanyuma geçiş yapacağı konusunda epey ısrarcıydı. Eğer yukarıdaki görsel gerçekten yeni cihaza aitse, bu söylentiler de doğrulanmış oldu.

iphone 15

Tabi söz konusu değişim, iPhone 15 Pro’nun mevcut parlak paslanmaz çelik yerine Apple Watch Ultra’ya benzer mat bir bitişe sahip olacağı anlamına gelir. Öte yandan her zaman olduğu gibi Apple yine bu konuya ilişkin de herhangi bir açıklama yapmayacak ve neyin doğru neyin yanlış olduğunu Eylül ayındaki etkinlikte gösterecektir.

Amazon, çalışanlarının ofise dönmesini istiyor