iPhone 14 tasarımı yavaş yavaş netleşiyor

how to hide iphone app pages ios 14

Apple’ın bu yıl sonunda satışa sunacağı yeni nesil iPhone modelleri nasıl bir tasarım çizgisine sahip olacak? Görünen o ki iPhone 14 modellerinin tasarım çizgisi yavaş yavaş netlik kazanıyor. İşte konunun detayları.

iPhone 14 tasarımı yavaş yavaş netleşiyor! Teknoloji dünyasındaki önemli isimlerden biri olan Apple, yeni nesil iPhone modelleri için şimdiden kolları sıvamış durumda. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl 14 Eylül’de gerçekleşen Apple etkinliğinde iPhone 13 ailesi tanıtılmıştı.

iPhone 14 tasarımı

Bahse konu etkinlikte iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu. Yeni nesil iPhone modellerinin tanıtılmasıyla birlikte gözler iPhone 14’e çevrildi. Peki iPhone 14 nasıl bir tasarım çizgisiyle gelecek?

iPhone 14 tasarımı

iPhone 14 tasarımı yavaş yavaş netleşiyor

Bilindiği üzere iPhone 13’te üst kısımda yer alan çentik küçültülmüştü. Ortaya çıkan son iddialara göre iPhone 14 ile bu çentik tamamen ortadan kaybolacak ve Apple delikli ekran tasarımına geçecek.

iPhone 14 tasarımı

Bu noktada Apple’ın nasıl bir planlama içerisinde olduğu şimdilik netleşmiş değil. Hatırlanacağı üzere bu konuda daha önce de benzer söylentiler vardı. Yani daha iPhone 13 çıkmadan, iPhone 14’ün delikli ekran tasarımı ile geleceği iddiaları mevcuttu.

Bu iddiaların şimdilik ne derece doğru olduğunu bilemeyiz. Fakat Apple’ın her yıl tasarım değiştirmediği de bilinen bir gerçek. Dolayısıyla çentik boyutu yeni değişmişken Apple’ın delikli ekran tasarımına geçmesi çok da olası görünmüyor.

Sony Mobile tarih mi oluyor?