Genshin Impact güncellemesi için tarih verildi

Genshin Impact güncellemesi için tarih verildi

Hoyoverse Cumartesi günü yaptığı açıklamada, Genshin Impact oyununun uzun zamandır beklenen 3.0 güncellemesinin 24 Ağustos’ta başlayacağını duyurdu. İşte tüm detaylar.

“The Morn a Thousand Roses Gets” olarak adlandırılan güncelleme, oyuncuların keşfetmesi için Sumeru adlı yeni bir yağmur ormanı ve çöl temalı bölge gibi özellikler içeriyor. Bunların yanı sıra toplanacak birden fazla beş yıldızlı savaşçı da dahil olmak üzere bir avuç yeni karakter de eklenecek. Kadroya eklenen yeni isimlerden biri olan Collie, yaklaşan Graven Innocence etkinliği aracılığıyla ücretsiz olarak kazanılabilir. Tahmin edebileceğiniz gibi 3.0, Genshin Impact oyununun orjinal kapsayıcı hikayesini de devam ettirecek.

Genshin Impact güncellemesi için tarih verildi

Hoyoverse, güncellemenin neler sunabileceğini detaylandıran uzun bir teaser fragmanı paylaştı. Stüdyo ayrıca Genshin Impact’in sonraki üç güncellemesinin beş hafta içinde geleceğini duyurdu. Bu nedenle, bu güncellemeleri sırasıyla 28 Eylül, 2 Kasım ve 7 Aralık tarihlerinde oynamayı bekleyebilirsiniz. Oyunun en son güncellemesi 13 Temmuz’da geldi. Genshin Impact için yeni içerik, Hoyoverse’in şu anda üzerinde çalıştığı birkaç projeden sadece biri. Bu yılın başlarında stüdyo, Zenless Zone Zero ve Honkai: Star Rail’i duyurdu. Her iki oyunun da henüz bir çıkış tarihi yok, ancak Hoyoverse, Ağustos ayının başında ilkini test etmeye başladı. Aşağıdaki videodan güncelleme ile ilgili detayları izleyebilirsiniz. Oyun severleri memnun edecek bu güncelleme çok yakında herkese sunulacak. Güncelleme tüm bölgelere aynı anda gelecek.

Acer X1328WH : Yüksek parlaklığı ile dikkat çekiyor