iPhone 15 yonga seti tarafında can sıkabilir!

iPhone 13 hakkında yeni bir detay ortaya çıktı!

Apple geçtiğimiz yıl iPhone 14 ve 14 Plus modellerinde önceki yıl kullandığı yonga setini tercihlemişti. Sızdırılan bilgilere göre Apple benzer bir hatayı iPhone 15 serisinde de tekrarlayabilir. İşte konu ile ilgili tüm detalyar.

iPhone 15 yonga seti tarafında can sıkabilir! Apple için yılın en önemli aylarına oldukça yaklaştık. Bildiğiniz gibi istisnalar haricinde yıllardır yeni iPhone modellerini tanıtmak için Eylül ayını seçen Amerikalı teknoloji devinin, bu yıl da aynı stratejisine sadık kalması bekleniyor. Her ne kadar henüz Şubat ayının başlarında olsak da, teknoloji dünyası için 6-7 aylık süre oldukça kısa bir zaman anlamına geliyor.

iPhone 14 Pro Max

İşte lansman tarihinin yaklaşması ile birlikte yeni iPhone modeli hakkında söylentiler de artmaya başladı. Bugüne kadar ortaya atılan iddialara baktığımız zaman, yeni iPhone serisinin 4 farklı modelle karşımıza çıkacağı kesin gibi bir şey. Buna göre Eylül ayında muhtemelen iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini göreceğiz.

iphone 14

iPhone 15 yonga seti tarafında can sıkabilir!

Bununla birlikte ünlü analiz Ming-Chi Kuo tarafından ortaya atılan iddialara göre, Apple yalnızca iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde yeni işlemci setini kullanacak. Diğer iki model ise, selefleriyle hemen hemen aynı işlemciden güçlerini alacaklar.

iphone ios güncellemesi

Tabi böylesi bir durumda kullanıcıların ilgilerinin yoğun olarak Pro modellerine kayması ve bu durumun da bir seri halinde iPhone 15 fiyatlarını yukarıya doğru baskılaması manasına geliyor. Tabi bunların hepsi şu an için bir söylenti. Gerçek durumu görmek içinse sadece birkaç ay daha beklememiz yeterli.

Çin’in Tesla’sı Geely elektrikli otomobil pazarını domine ediyor!