iPhone 13 tasarımı artık kesinleşti

iPhone 13 tasarımı artık kesinleşti

Apple’ın bu yılın sonunda satışa sunacağı iPhone 13’ün nasıl bir tasarıma sahip olacağı merak konusuydu. Geçtiğimiz gün sızdırılan bilgilerle iPhone 13 tasarımı artık kesinleşti.

Uzun bir süredir iPhone 13 hakkında pek çok söylentiye tanıklık ediyoruz. Eğer büyük bir aksilik olmazsa Apple yeni nesil iPhone modellerini bu yılın son çeyreğinde tanıtacak. Peki iPhone 13 ne gibi yenilikler sunacak? Kullanıcıların en çok merak ettiği soru bu diyebiliriz.

Son yıllarda Apple’ın tasarım tarafında öyle büyük yenilikler vaat edemediği bir gerçek. Geçtiğimiz yıla kadar iPhone X ile aynı tasarım söz konusuydu. Geçtiğimiz yıl ise oval köşeler yerine keskin köşelerin tercih edildiği bir tasarım çizgisine geçildi.

Temelde bu tasarım çizgisi de çok yenilikçi değildi fakat Apple müşterilerini memnun etmeyi başardı. Peki bu yıl ne olacak?

Yeni bir tasarım çizgisi gelecek mi yoksa Apple iPhone 12’nin tasarımını aynın iPhone 13’te de kullanacak mı?

iPhone 13 tasarımı artık kesinleşti

Sızdırılan son rapor ve görüntülere göre iPhone 13 serisinin tasarımı selefi ile aynı olacak. Elbette burada aynı tasarımdan kastımız ön yüz değil. Arka yüzden bahsediyoruz. Yani kamera kurulumu, dizilimi vs. aynı olacak.

Çentik tarafında ise hala bir belirsizlik hakim. Lakin büyük ihtimalle Apple bu sefer çentik kısmını ufaltacaktır. En azından genel düşünce bu yönde. Yine de bekleyip göreceğiz.

Samsung Galaxy M22, Bluetooth sertifikası aldı