iPhone 13 şimdiye kadar ki en sağlam iPhone olacak

iphone 13

Önümüzdeki hafta tanıtılacak olan iPhone 13 ile ilgili yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Son iddialara göre iPhone 13 şimdiye kadar üretilmiş olan en dayanıklı Apple modeli olacak. İşte konunun detayları.

iPhone 13 şimdiye kadar ki en sağlam iPhone olacak. Şimdiye kadar satışa sunulan iPhone modellerine baktığımızda sağlamlık tarafında bazı soru işaretleri oluşturduğu söylenebilir. Özellikle de Plus varyantındaki ilk modeller çıktığında kasasının yamulması gibi absürt sorunlarla karşı karşıya kalmıştık.

Son iddialara göre Apple şimdiye kadarki en sağlam iPhone modelini üretmek için kolları sıvamış durumda. Camından, kasasına kadar tamamen sağlam bir yapıya sahip olması beklenen iPhone modelinin ne gibi standartlar sunacağı ise şimdilik merak konusu.

Apple iPhone 13 serisinin hızlı şarj desteği belli oldu

iPhone 13 şimdiye kadar ki en sağlam iPhone olacak

Dürüst olmak gerekirse iPhone sağlamlık konusunda rakipleri kadar güven vermiyor. Özellikle de ekran sağlamlığı konusunda iPhone modellerinin hayli eksik olduğunu söyleyebiliriz. Yeni nesil iPhone modellerinde OLED paneller kullanılıyor olması ekran fiyatlarını da yukarı çekmiş durumda.

Dolayısıyla Apple’ın sağlam bir iPhone üretmesi, markanın fanlarına da rahat bir nefes aldıracaktır. ABD ve Avrupa ülkelerinde iPhone ekran değişimleri için çok yüksek fiyatlar istenmese bile ülkemizde durum tamamen farklı. Özellikle de Apple servisine gittiğinizde sizden iyi kötü bir telefon parası talep ediyorlar. Bu da ister istemez kullanıcıların bütçesinin sarsılmasına neden olabiliyor.

Android ve iPhone WhatsApp desteğinden mahrum kalabilir: Yeni karar alındı