4 inç ekranlı iPhone modelinden ilk video!

4 inc iphone

4 inç ekranlı iPhone modelinden şimdiye kadar yayınlanmış ilk video geldi. iPhone 6c böyle mi olacak?

Aylardır konuşulan küçük ekranlı ve uygun fiyatlı iPhone modeline ait ilk video karşımızda. M.I.C Gadget isimli YouTube kanalında paylaşılan videoda daha ufak ekran boyutuna sahip bir iPhone dikkat çekiyor. Oldukça kısa olan bu video, aylardır konuşulan iPhone 6c modeline ait olabilir mi?

4 inç ekranlı iPhone gerçek mi?

Cevaplanması beklenen en önemli soru bu. Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana konuşulan küçük ekranlı iPhone modeline dair çok sayıda söylenti bu zamana kadar basına yansımıştı. Ancak herhangi bir video yayınlanmamıştı. Apple’dan 2016 yılında iPhone 5c gibi uygun fiyatlı bir telefon bekleniyor.

Söylentiler cihazın adının iPhone 6c olacağını işaret ediyor çünkü tasarım iPhone 6 ve iPhone 6s ile aynı hatlara sahip. Cihazın donanımsal özellikleri detaylı şekilde bilinmiyor ancak Touch ID detayı hep söyleniyordu bu videoda da görülebiliyor. İddialara göre Apple, önümüzdeki Nisan ayında ikinci nesil Apple Watch, iPad Air 3 ve 4 inç ekranlı iPhone cihazlarını duyuracak. Şimdilik aşağıdaki video ile yetinmemiz gerekiyor. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

iPhone fotoğrafçılığı için 4 aksesuar!