iPhone 11 tersine şarj özelliğine sahip olabilir

iphone 11 modeli

Eski bir Apple blogger’ı olan Sonny Dickson iPhone 11 tersine şarj ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Apple akıllı telefon üreticilerinin önüne geçebilmek için şarj konusunda yeni deneyimler kazanmaya çalışıyor. İşte haberimizin detayları.

iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin tanıtımını yapan Apple şirketi rakipleri ile rekabet edebilme konusunda son derece iddialı. Her ne kadar Samsung ve diğer Asyalı kuruluşlar ile olan rekabeti nedeniyle kamera alanına yönelmiş gibi görünse bile, aslında bazı donanımlara ciddi önem veriyor.

iPhone 11 tersine şarj hakkında önemli iddialar

Her ne kadar iPhone 11 ile ilgili bütün özelliklerin açıklanmış olduğu ifade edilse bile, aslında durum farklı olabilir. Yaptığı tahminlerin neredeyse tamamı doğru çıkan bir Apple analisti, şirketin iPhone 11 akıllı telefonlarında tersine şarj özelliği kullanacağını ifade etti.

ters sarj

Apple analistleri şirketin iPhone 11 akıllı telefonlarında tersine şarj özelliği kullanacağını ve bu sayede Apple watch gibi birçok modelde şarj probleminin tamamen biteceği ifade ediliyordu. Ancak Apple tarafından düzenlenen lansman incelendiğinde hiçbir şekilde tersine şarj ile ilgili açıklama yapılmadığı fark edildi.

Apple bu özelliği belki de hiç akıllı telefonlarla kullanmayı düşünmedi. İkinci bir ihtimal ise kuruluşun böyle bir özelliği son dakikada iptal etmiş olma ihtimali bulunuyor. Bazıları iPhone 11 akıllı telefonlarında bu yazılımın engellenmiş bir şekilde yer aldığını ifade ediyor. Peki sizce de iPhone 11’lerde tersine şarj özelliğinin bulunması müşteri memnuniyetini daha fazla sağlayabilecek miydi? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

iPhone 11 sonrası Apple yine 1 trilyon değerinde