iPhone 6 Üçüncü Çeyrekte Geliyor

iPhone 6 Üçüncü Çeyrekte Geliyor

Apple’ın 2014 yol haritası belli oldu. 4.7 inçlik ekrana sahip olan iPhone 6’nın yılın üçüncü çeyreğinde, 5.5 inçlik iPhone modelininse yıl sonunda gelmesi planlanıyor.

Apple’ın 2014 yılı stratejilerini ve yeni ürünlerinin tanıtım takvimini içeren yol haritası ortaya çıktı. 2 farklı iPhone modeliyle karşımıza çıkacak olan Apple 4.7 inç ekran boyutuna sahip olan iPhone modelini üçüncü çeyrekte, 5.5 inç ekran boyutuna sahip olan phablet sınıfındaki iPhone modeliniyse yıl sonunda duyuracak. Bu öngörülerin tamamı, daha öncede Apple’ın stratejileri konusunda araştırmalar yapan ve başarılı sonuçlar ortaya koyan, KGI Securities’den Ming Chi Kuo’ya ait.

apple iphone 6

Apple’ın yeni iPhone modelleri ve iWatch, Apple’ın bu yıl öne çıkan ürünleri olacak. Ayrıca yenilenen iPad , bütçe dostu iMac, güncellenen Apple TV ve 12 inç ekran boyutlu ultra ince MacBook ve MacBook Pro modellerinin de takvime göre ikinci çeyreğin sonundan itibaren yayınlanacağı iddia ediliyor.

apple yol haritası

Kuo’nun araştırmasına göre 4.7 inçlik iPhone 6, iWatch, iPad Air ve iPad Mini güncellemeleri üçüncü çeyrekte duyurulduktan sonra, tatil dönemi olarak adlandırılan dönemde piyasada olacak. Phablet sınıfındaki 5.5 inçlik iPhone modelininse tatil döneminin sonunda, yeni yıla yakın bir dönemde piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor. 

Dragon Age: Inquisition’dan Yeni Gelişmeler