iPad 4 İnceleme İnceleme

images8

Biz marka taraftarı değiliz, fakat iPad 4’ün en iyi tam boyutlu tablet olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz.

Harika Retina ekran kesinlikle Apple’ın en son tabletlerinin en parlak olanı ve bugün piyasada daha iyi tablet ekranına sahip başka tablet göremezsiniz.

Boyutu  iPad2’den  biraz büyük olabilir ve  daha ağır olabilir fakat daha büyük bataryayla, işlemcisi ve THAT ekranı güçlendirilmiştir. Bu yüzden Apple’ı suçlayabilirsin ama Apple hala klasik moda haline gelen ünlü iPad stilini koruyor.

indir (1)

Ücret etiketi göz yaşartıyor ancak görsel butonların ve özelleştirmenin yoksunluğu bazı Apple tutkunlarının vazgeçmesine sebep olabilecek gibi gözüküyor. Yine iyi ki ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir dünya Android tablet var.

Android tecrübesi, özel uygulamalar üzerine düşünüldüğünde özellikle iPad için yapılmış kaliteli uygulamaların çokluğuyla kendi omuzlarında yükselen App store ile rekabet edemez.

Hızlı Karar

Ün yapmış ismi bir kenara, yeni iPad tablet piyasasının en alasıdır. Göz kamaştırıcı Retina Display farkına varılacak bir ekran. Apple store’daki  geniş tablet uygulamaları Google Play’in erişemeyeceği ve sadece OS’un çalıştırabileceği uygulamalar.

Eğer cebiniz derinse ve ihtiyacınız büyükse, o zaman iPad 4 tablet sizin için ve diğer 10 inç tabletlerin sunduğu tüm olanaklarla karşılaştırılabil