Asus Transformer Pad Infinity İnceleme

110

Infinity üzerinde ne ararsan bulabileceğin bir tablet.

 


Asus Transformer Pad Infinity Press Shot 1-580-100

 

Çıkmak üzere olan Android’in son versiyonuyla, basit bir arayüz ve USB gibi birçok cihaz takabileceğin portlara sahip bir tablet. Yüksek çözünürlüklü süper IPS ekran ve bu tableti pahalı yapan şey olarak düşünebileceğin her şeye sahip. Eğer fiyatı çok aşırı yüksek olmasa idi, Infinity en iyi olma konusunda başı  çekerdi.

Hızlı Karar

Son sürüm tabletler içinde aradığımız her şey sunulmuş ve Transformer Pad Infinity ile tamamen karşılanmış durumda. Güç her zaman iyi karşılanırken,  biz tabletimizi çoğu zaman internette sörf yapmak, video seyretmek için kullandığımızdan dolayı geliştirilmiş ekranı bizim dikkatimizi daha çok çekti.  Ekran çözünürlüğü de oldukça yüksek bir tablet. Android tabletlerin  en iyisini arıyorsanız  ve ödemek için nakitiniz hazırsa o zaman Asus Transformer Pad Infinity listenizin en başında yer almalı.

Smsung Galaxy Note 8.0

Samsung Galaxy Note 8.0 Android Tablet serisi olarak güçlü gövde gösterisi, stylus kalemi S-Pen’i ve Apple üretimi rakipleriyle aynı fiyat aralığını tutturamasa de  sahneye iPad mini  ile birlikte çıkıyor.

PR1-580-90

 

 

Galaxy Note 8.0’ın en iyi tablet olmadığını söyleyemeyiz. Hafif bir tablet,  iPad Mini’den daha iyi olmadığını iddia edemeyeceğimiz ekranı, ve portatifliği, kullanımı oldukça kolay.

Sağlam bir yapıya, arttırılabilir hafıza özelliklerine sahip. S-Pen’e sahip oluşu da en çok satanlar listesinde üst sıralarda olmasını hak ettiren fevkalade özelliklerinin yanında çoklu ortam ögelerini yüksek hızlarda ve çözünürlükte oynatabilmesi de artı bir değer katıyor.

<< Tablet incelemeleri yazımızı okumaya Tesco Hudl inceleme haberimiz ile devam edebilirsiniz.